Q&A med Lars i Circle K eMobility

Circle K illustrasjonsbilde content Lars

Lars Lewin
Senior Specialist Commercial Development
Linkedin-profil

1. Hvem er du, hva er din bakgrunn og hvor lenge har du jobbet i Circle K og i eMobility-teamet?
Lars heter jeg, og jeg har jobbet i eMobility-teamet siden høsten 2022. Jeg er en del av et team på fem personer som jobber med Network development. Bakgrunnen min er fra e-commerce og jeg har jobbet flere år i startup-verden, med en bachelor i innovasjon og entreprenørskap. Som person er jeg nysgjerrig og sosial person, som kommer godt med i teamet jeg jobber i.

2. Hvordan har utviklingen vært siden du startet, og hva tenker du at blir mest spennende med tanke på tiden fremover?
Akkurat nå holder jeg på med to veldig spennende prosjekter, som skal fornye strategien vår for den fysiske ladeopplevelsen. Her jobber vi med Design-Thinking, setter oss nøye inn i problemstillingen og er midt i en spennende idéfase sammen med eksterne arkitekter. Prosjektet er globalt og vi jobber med kollegaer fra ulike avdelinger på tvers av hele Circle K. Å få jobbe på den måten, tverrfaglig, er veldig stimulerende. Med ulik spesialistkompetanse løser vi problemer sammen, og det gir mer kreative og effektive løsninger. Vi jobber også med annen utvikling og større prosjekter, blant annet prisposisjonering og et prosjekt som handler om fleksibilitet i strømmarkedet. Hele teamet er månedlig ute på stasjon og gjør research på hvordan kundene opplever produktene og tjenestene våre.

3. Hva er det beste med å jobbe i Circle K, og hva er det beste med å jobbe i eMobility-teamet?
Det er en startup-mentalitet i eMobility-teamet som er helt fantastisk. Vi har fagdager og lærer av hverandre på tvers. Det er masse interesse og vilje til å utvikle seg, og det er veldig inspirerende. Det er også et veldig sosialt sted, der flere også møtes etter jobb. Vi spiller Padel, gjør yoga og så blir det en og annen after-work. Å både få startup-følelsen samtidig som man jobber i et stort, globalt og etablert firma som Circle K er utrolig kult. Vi står foran en spennende fase i eMobility nå og jeg er stolt av å være en del av den forandringen som Circle K er med på å skape.

 

Circle K illustrasjonsbilde content