Om oss

Teft er et uavhengig miljø med en særegen kjennskap til kommunikasjonsbransjen. I 2001 startet vi opp under navnet Mediabemanning, og har snart tyve års erfaring med å rekruttere ledere og folk som kan fag. Vi er en uformell gjeng som jobber med videreutvikling og vekst av mennesker og selskaper. Vi tenker at utvikling skjer i kjølvannet av en oppdagelse, og det er når vi gjenkjenner gamle mønstre at vi greier å legge brikkene på nytt. Vi har tro på at grundige analyser gir smidige snuoperasjoner, og vi ser verdien av å gjøre ting sammen. Du finner oss sentralt på Jernbanetorget, ved Jernbanetorgets historiske apotek.

Kontakt oss
Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Vibeke har tidligere jobbet i mediebyrå, PR-byrå og på kundesiden. Hun er vant til å ha ansvar for store prosjekter, og har bred erfaring med strategi og rådgivning for godt etablerte kunder og merkevarer. I stillingen som prosjektleder er Vibekes gode innsikt i medie- og byråbransjen en av hennes største styrker.
Martine Holen

Martine Holen

linkedin icon

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
Martine er tekstforfatter, og har tidligere jobbet som journalist, nettredaktør og innholdsprodusent. Hun har også flere års erfaring med e-commerce, sosiale medier og strategiutvikling. Hos oss jobber Martine som innholdsprodusent og prosjektleder.
Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Katrine har lang fartstid i mediebransjen og bred erfaring med etablering og utvikling av digitale tjenester innen ulike bransjer i Skandinavia. Katrine har også jobbet flere år med forretningsutvikling, analyse og salg innen retail. Som rådgiver jobber hun med stillinger innen teknologi og media.
Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Henrik startet opp selskapet i 2001. Han har ledet en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Henrik arbeider med lederutvelgelse, og forretnings- og organisasjonsutvikling for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Han er en mann med bred faginnsikt og et unikt nettverk.
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Nejra er en erfaren rådgiver som har ledet komplekse rekrutteringer og bidratt i lederutvelgelse for flere av Norges sterkeste merkevarer og kommunikasjonsmiljøer. Nejra har et stort nettverk. Hun finner ofte fagspesialister og kreative til design- og reklamebyråer, teknologimiljøer og markedsavdelinger.  
June Ragnif Johansen

June Ragnif Johansen

linkedin icon

Rådgiver

916 98 430

june@teft.no
June har bakgrunn som journalist og innholdsprodusent, og har erfaring med redaksjonell ledelse, kommunikasjonsrådgivning og strategiarbeid. June jobber i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og HR. Hun har tidligere jobbet som rådgiver for toppleder og kan definitivt bidra som lederstøtte.  
Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Anna har erfaring som Brand Manager, KAM og Employer Branding Manager fra store konsern, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver. Anna jobber med stillinger i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, teknologi og branding. Hun er også ansvarlig for vår Talent-satsing.  
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no
Victor jobber med forretningsutvikling og prosessledelse, med et særskilt fokus på design og digitalisering. Han har mange års erfaring som leder i design- og teknologimiljøer, og jobber med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning.
Elisabet Rye

Elisabet Rye

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder (i barselpermisjon)

915 47 093

elisabet@teft.no
Elisabet har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for store kundeprosjekter og rapportering for betydelige merkevarer. Elisabet jobber med rådgivning og rekruttering, med særlig fokus på midlertidig arbeidskraft. Frilansere og vikarer.
Andreas Blix Johnsen

Andreas Blix Johnsen

Office Manager/ Oljen i maskineriet

406 23 330

andreas@teft.no
Andreas har ansvar for alt som får kontoret til å gå rundt. Han jobber med økonomi, logistikk og bestillinger, og følger opp leverandører. I tillegg til å holde orden på oss, sørger Andreas for at kunder, kandidater og kollegaer føler seg ivaretatt.
Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Camilla har jobbet med oss i mange år, og er én av de som har formet selskapet. Camilla er en kompetent, effektiv rådgiver med god oversikt og er den du skal kontakte om du har behov for en vikar eller frilanser. Camilla har tidligere vært både Office Manager for oss og er fremdeles prosjektleder, involvert i flere prosesser. Har du spørsmål, store eller små, kan det være lurt å kontakte Camilla.  
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
Eivind har bakgrunn som kommersiell leder i et stort internasjonalt mediekonsern. Han har solid erfaring fra rekruttering og lederutvikling på arbeidsgiversiden, og jobber bredt og dedikert med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning.
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
Ole har sterk bransjeinnsikt. Han har bred kompetanse innen analyse, strategi, innhold, ny teknologi og salgsledelse. Du treffer ham på fagkonferanser, gjerne som foredragsholder. Ole er primus motor for den årlige Bransjeundersøkelsen, som vi gjennomfører for niende året på rad.