Q&A med Elin i Circle K eMobility

Elin Bøe Circle K illustrasjonsbilde content

Elin Bøe
Director Sales & Marketing
Linkedin-profil

1. Hvem er du, hva er din bakgrunn og hvor lenge har du jobbet i Circle K og i eMobility-teamet?
Jeg heter Elin og har ledet salgs- og marketingavdelingen i eMobility siden 1. november 2022. Jeg har jobbet 1 ½ år i Circle K, sist i rollen som leder av Proprietary Brands området i Europa. Før min tid i Circle K jobbet jeg 18 år i Orkla innen kommersiell merkevareledelse – senest som konsernets merkevaredirektør.

2. Hvordan har utviklingen vært siden du startet, og hva tenker du at blir mest spennende med tanke på tiden fremover?
Nå har jeg ikke vært i stillingen lenge nok til å mene noe om utviklingen frem til nå – men isteden vil jeg heller trekke frem at både avdelingen jeg leder og eMobility som sådan har en svært spennende reise foran seg! Vi er iferd med å sette et team, som vil være helt sentrale i arbeidet med å posisjonere og kommersialisere vårt ladetilbud i Skandinavia og senere i øvrige markeder i Europa. Dette vil være utrolig spennende for hele teamet – der vi sammen ikke bare skal utvikle det beste og mest sømløse ladetilbudet i bransjen, vi skal også bygge den sterkeste merkevaren og kundeopplevelsen.

3. Hva er det beste med å jobbe i Circle K, og hva er det beste med å jobbe i eMobility-teamet?
Uten å ta munnen for full, vil jeg si at vi potensielt er en av de mest interessante arbeidsgiverne der ute akkurat nå. Ikke bare befinner vi oss helt i sentrum av det grønne skiftet og omstillingen til elektrisk mobilitet, vi får også muligheten til å jobbe som entreprenører i en skalerende startup, i et stort globalt selskap. I tillegg vil jeg trekke frem at vi også er en utøvende læringsarena for ettertraktende disipliner som både brand building, new business development, design thinking, UX, UI, digital growth og CRO, bare for å nevne noen. Vi er en inkubator innen forretningsutvikling og innovasjon på dette området, og vi håper flere vil bli med oss på laget i vårt viktige arbeid knyttet til grønn omstilling og elektrisk mobilitet.

 

Circle K illustrasjonsbilde content