Q&A med Artyom i Circle K eMobility

Artyom Tchen Circle K illustrasjonsbilde contentsak

Artyom Tchen
Group Product Manager
Linkedin-profil

1. Hvem er du, hva er din bakgrunn og hvor lenge har du jobbet i Circle K og i eMobility-teamet?  
Mitt navn er Artyom Tchen, jeg har vært i Circle K i halvannet år og jeg jobber som produktsjef for B2B og analyse. I Circle K spesialiser vi oss også på ladetjenester og produkter til bedrifter.

2. Hvordan har utviklingen vært siden du startet, og hva tenker du at blir mest spennende med tanke på tiden fremover?
Jeg startet her med å utvikle en ny analyseplattform for B2B-lading i Sverige og Danmark. Nå har jeg fått ansvaret for hele B2B-segmentet hos oss, som inkluderer lading hjemme, langs veien og på arbeidsplassen. eMobility-teamet har doblet seg siden jeg startet, og vi har begynt å jobbe med avanserte teknologier som smartlading og har blant annet lansert ulike tjenester som lastebillading i Sverige og refusjon for hjemmelading i Norge. Vi har den siste tiden også begynt å jobbe mer kundefokusert og agilt, og vi har implementert SAFe rammeverket i produktutvikling. Nå skal vi jobbe videre både med å ekspandere geografisk, til andre land, og å forberede våre eksisterende løsninger. Det gleder jeg meg til å begynne å jobbe med!

3. Hva er det beste med å jobbe i Circle K, og hva er det beste med å jobbe i eMobility-teamet?
Det er et profesjonelt team å jobbe i og jeg opplever at vi lærer fort. Vi har også nokså lik holdning alle sammen, og er positive og ydmyke. Vi jobber for de samme målene som et lag og det er ingen spisse albuer eller politikk involvert. eMobility er et prioritert område for utvikling i Circle K, og det er supert å se at teamet får oppmerksomhet og de ressursene vi trenger for å ta det til et nytt nivå. Samtidig høster vi fordelene av å være en del av et større selskap, med tilgang på deres kunnskap og ressurser. Jeg ser på fremtiden som lys for eMobility og Circle K.

 

Circle K illustrasjonsbilde content