– I Berggård Amundsen heier vi på hverandre

På Langhus like utenfor Oslo ligger Berggård Amundsen, en familieeid selskap etablert i 1946 og den eneste norske elektrogrossisten på markedet i Norge.

Her møtes 90 medarbeidere og har sine arbeidshverdager, i topp moderne kontorlokaler som høster mye skryt av alle ansatte og ikke minst en sagnomsust kantine. Berggård Amundsen er en velrenommert og veldrevet bedrift, med fornøyde kunder så vel som samarbeidspartnere og ansatte.

Elektrogrossisten som skaper verdi for fremtidige generasjoner

I korte trekk handler Berggård Amundsen inn elektronikk fra ulike leverandører og selger videre til energiselskaper. Kundene deres er i all hovedsak elektrikere, som selger produkter videre til forbrukere. Berggård Amundsen jobber blant annet med solenergi, elbillading og smarthus, og er stolte av å ha en portefølje med kvalitetsprodukter og sterke merkenavn.

Kontorlokalene deres er selvforsynte med strøm med solcellepanel på taket og har hatt bærekraft innprentet i verdigrunnlaget sitt fra start. Elektrogrossisten har alltid hatt i sin visjon at de skal skape verdier for fremtidige generasjoner, og det etterlever de slik at man ved å jobbe der ikke er en maur i en tue men faktisk kan være med å gjøre en forskjell.

Berggård Amundsen har egen ladestasjon på utsiden av bygget

– «Rett og slett et godt sted å jobbe» 

Blant de 90 medarbeiderne som har base på Langhus jobber 45 i administrasjonen på hovedkontoret, og 45 jobber på lageret. I tillegg har selskapet 25 de servicesentre over hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Som arbeidsplass ble de i 2022 sertifisert som «Great Place to Work» for sjette år på rad, et kvalitetsstempel for arbeidskultur og miljø. I tillegg ble selskapet nummer fire i kåringen av Norges beste arbeidsplasser i klassen middels store bedrifter.

Nå søker Berggård Amundsen etter en engasjert og nytenkende produktsjef, som vil bidra med faglig kompetanse og kommersiell teft i sin porteføljeforvaltning. Vi har tatt en prat med tre sentrale personer som skal jobbe tett med den nye rollen, slik at vi kan bli enda bedre kjent med selskapet, arbeidskulturen og hvorfor det er så bra å jobbe der.

 

Berggård Amundsen Tom Erik Brekke

Tom Erik Brekke
Salgsdirektør
Linkedin-profil

– Mange av våre kunder, leverandører og konkurrenter skryter av BA sitt omdømme og at det er noe positivt med selskapet. Dette er rett og slett et svært godt sted å jobbe.

 

Richard Oprann Berggård Amundsen

Richard Oprann
Produktsjef
Linkedin-profil

– Vi er norske og stolte av det. Vi er lokale der de andre er sentrale – og stolte av det. Vi bestemmer selv hva vi vil gjøre.

 

Harald Amundsen Berggård Amundsen

Harald Amundsen
Produktsjef
Linkedin-profil

– I BA er det kultur for å ta tak i nye områder og det er veldig mange gode kolleger i salg som er nysgjerrige og interessert i tilby de beste produkter og løsninger for våre kunder. Det gir oss som jobber med produkter både muligheter, og setter krav til oss.

 

Ved tidligere rekruttering av markedsføringsroller har vi også snakket med sentrale markeds- og kommunikasjonsroller i Berggård Amundsen, og om du vil enda dypere i informasjon om selskapet kan du lese den artikkelen her.

 

Berggård Amundsen kontorlokaler