Berggård Amundsen søker produktsjef

Vil du ha det gøy på jobb, sammen med masse dyktige kollegaer? Engasjert og nytenkende produktsjef søkes til Great Place To Work-selskapet Berggård Amundsen.

Smart energibruk, komfort og sikkerhet er noe av det viktigste dagens elektroprodukter skal bidra til. Som elektrogrossist hjelper vi elektrikeren med å velge de riktige og mest lønnsomme elektroproduktene for sine kunder gjennom godt varesortiment, høy varetilgjengelighet og faglig kompetanse. Nå utvider vi produktteamet vårt med ytterligere en dyktig produktsjef, slik at vi i enda større grad kan hjelpe kundene våre å lykkes.

Berggård Amundsen er en norsk, familieeid elektrogrossist med lange tradisjoner og godt etablerte verdier. Årets fjerdeplass i Great Place to Works kåring av Norges beste arbeidsplasser er et resultat av et positivt, inkluderende og trygt miljø, hvor hver enkelt medarbeider har gode muligheter til påvirkning og utvikling, både av seg selv og selskapet.

Som produktsjef hos oss blir du en del av et skikkelig kompetent produktteam. Her får du ansvar for en spennende portefølje med kvalitetsprodukter fra sterke merkenavn innen elektrobransjen. Verdiene våre er pålitelig, engasjert og nytenkende, og vi ser etter en produktsjef som kjenner seg igjen i disse.

Litt om dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Totalansvar for utvalgte leverandører og produkter, herunder avtale- og kontraktsansvar
  • Ansvar for leverandørvalg og felles måloppfølgning av disse
  • Utarbeidelse, gjennomføring og oppfølging av produktstrategi og markedsplaner for produktområdet
  • Ansvar for sentrale markedsaktiviteter
  • Aktiv kontakt med markedet via dialog med salg, for å være oppdatert på produkter og konkurransesituasjon
  • Ivaretakelse av behovet for informasjon til salgsleddet og prosjektansvarlig på prosjektpriser
  • Samarbeid med logistikk/innkjøp og salg for optimalt sortiment

Hvem vi tror du er:
Faglig kompetanse er viktig for oss, kommersiell teft og god markedsforståelse likeså. Vi ser verdien av formell kompetanse og ønsker primært at du har fagbrev som elektriker (gruppe L), samt teknisk fagskole eller høyskoleutdanning. Erfaring fra elektrobransjen og lignende stilling kan kompensere for manglende formalkompetanse. Vi tror du har minimum noen års arbeidserfaring som saksbehandler, produktsjef, KAM eller ingeniør og er vant til å bruke Microsoft Office-programmene, spesielt Excel. Har du erfaring med å jobbe i ulike forretningssystemer er det et pluss. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og er generelt god på dialog. 

Våre produktsjefer har godt humør og et stort engasjement og eierskap for fagområdet vårt. Hos oss får du frihet til å styre din egen arbeidsdag, så en strukturert og ansvarsbevisst innstilling er verdifulle egenskaper. Du har god forretningsforståelse og setter deg raskt inn i forskjellige typer oppgaver. Som produktsjef må du være analytisk og løsningsorientert, men også diplomatisk og flink til å forhandle. Du er en utpreget lagspiller, som gjerne deler din kompetanse, innsikt og meninger. Du lytter til folk med erfaring, men tør også å utfordre og bidra til å drive Berggård Amundsen fremover.

Hos oss får du:
Som produktsjef i Berggård Amundsen boltrer du deg i varierte oppgaver og videreutvikler produktporteføljen. Arbeidsdagen tilbringer du sammen med engasjerte og dyktige kolleger, primært på vårt flotte, solenergidrevne hovedkontor og sentrallager på Langhus, rett utenfor Oslo. Her har vi god plass, aktivitetsbasert kontoroppsett med digitale verktøy og moderne løsninger, treningsrom og garderober. På parkeringsplassen har vi over 40 elbilladere. I Ruths Storstue, vår hyggelige kantine, serveres det hver dag veldig god og variert mat. Storstuen brukes også til sosiale tilstelninger på kontoret. Arbeidsdagen er fleksibel, og i kombinasjon med tilstedeværelse på hovedkontoret er det mulighet for hjemmekontor. Vi har gode forsikringsavtaler for våre ansatte, som for eksempel helseforsikring.

Vi håper å høre fra deg – og snart ønske vår nye produktsjef velkommen!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon