Unfold søker strategisk rådgiver

Er du en som ikke bare ser muligheter, men vil skape dem? Bli med i et selskap som gir deg rom til å vokse og påvirke!

I Unfold transformerer og bygger vi opp selskaper i alle kategorier og næringer, ved å utvikle digitale produkter og merkevarer. Vi designer og utvikler brukeropplevelser som folk skal elske å bruke, fra strategi og konsept, merkevare og identitet, UX og innhold, til teknologi og arkitektur.

Bli bedre kjent med Unfold her

Kundene våre er startups, etablerte selskaper og corporate ventures. Noen av produktene vi har vært med å utvikle er styre- og beboerplattformen Vibbo fra OBOS, det nye flyselskapet Flyr og håndverkstjenesten Steddy fra Mestergruppen. Her har vi vært involvert hele veien fra innledende strategi til ferdig produkt, hvor godt design og gode brukeropplevelser ligger i kjernen av alt vi gjør. Unfold er en del av NoA (The North Alliance), Skandinavias ledende aktør innenfor kreative teknologiløsninger.

Som strategisk rådgiver (Business Director) hos oss vil du bygge sterke kundeforhold, identifisere nye forretningsmuligheter og styrke Unfolds posisjon i markedet. Din evne til å se og skape mulighetsrom, vil bidra til vekst og suksess for selskapene vi arbeider med.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med ledere på høyeste beslutningsnivå og fungere som en betrodd rådgiver.
  • Presentere og selge inn prosjekter, merkevarer og digitale produkter til nye og eksisterende kunder.
  • Forstå kundenes forretningsmål og -strategier, og bidra med verdifull innsikt og anbefalinger.
  • Identifisere strategiske muligheter og vekstpotensial i kundenes bransjer ved å utnytte markedstrender og ny teknologi.
  • Holde deg oppdatert på bransjetrender og konkurrenters aktiviteter, og gi strategisk veiledning basert på markedsinnsikt.

Hvem vi tror du er: 

Vi søker en erfaren strategisk rådgiver som har dyp kunnskap om ulike markeder og evner å tilpasse strategier til ulike kontekster. Dette innebærer erfaring med pitching og salg av prosjekter til kunder, som bidrar til økt omsetning.

Med sterke kommunikasjons- og presentasjonsevner, engasjerer du beslutningstakere og får med deg andre på å skape muligheter. I vårt dynamiske miljø med høyt tempo vil du jobbe tett i tverrfaglige team, ta ledelsen og skape resultater, samtidig som du fungerer som vår rådgivende frontfigur mot kunder.

Hva kan Unfold tilby deg? 

I tillegg til et fagsterkt miljø, spennende kunder og unike prosjekter kan vi tilby en rekke attraktive fordeler. Disse inkluderer seks ukers ferie, årlige firmareiser og konferanser, personlig økonomisk rådgivning, fellestrening to ganger i uken, økonomisk støtte til trening og utstyr, en årlig tur til Øyafestivalen – og ikke minst et team med høyt kvalifiserte og engasjerte kolleger. 

Hos oss får du utføre jobben på valgfritt teknisk utstyr og ha fleksible arbeidstider som fremmer balansen mellom arbeid og fritid. Du vil også ha tilgang til et omfattende faglig nettverk på tvers av selskapene i NoA, samt jobbe i våre nye kontorer i Oslo sentrum, med varm lunsj, bar og takterrasse.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon