PHD søker byråleder

PHD har funnet sin nye byråleder. Skal dere ansette en leder til deres byråmiljø? Ta kontakt med Henrik Sandberg for en bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Er du en trygg og inspirerende leder med ambisjoner og solid bakgrunn fra byrå? 

PHD er en del av det internasjonale mediebyrånettverket Omnicom Media Group.

Vi er et vekstfokusert mediebyrå drevet av innovasjon og kreativitet. PHD ble grunnlagt i London i 1990 og var det første mediebyrået som tilbød strategisk og kreativ planlegging i en tid da bransjen handlet om å kjøpe media billig og raskt. I dag er PHD er en del av det internasjonale byrånettverket PHD Global, som blant annet ble kåret til Global Media Agency of the year 2023

Vi ser etter en erfaren leder med drivkraft som kan ta rollen som vår nye byråleder og realisere ambisjonene våre de kommende årene. Vi tror du har en solid bakgrunn fra byråverdenen og at du har med deg en dyp forståelse for bransjen i ryggsekken, samtidig som du har energien som kreves for å drive prosjekter fremover og en strukturert tilnærming til oppgaver som fører til resultater. 

Med entusiasme, faglig trygghet og en imponerende evne til å kommunisere effektivt, er du en naturlig leder, som snakker bransjens språk, ser og engasjerer menneskene rundt deg.

Som byråleder for PHD i Norge vil du lede en gjeng med dyktige medarbeidere og fagspesialister og få jobbe med store kunder som Møller Mobility Group, Dr Oetker, H&M, Red Bull, Q-Meieriene og Kavli. Vi har mottatt en rekke priser og utmerkelser innenfor strategi, effekt og kreativitet. Vi er veldig stolte av å ha vunnet den gjeveste Grand Prix- prisen i Anfo Effekt, Gullskjermen to år på rad, i tillegg har PHD de to siste årene utmerket seg med flest nominasjoner og priser i Mediaforums kåringer, Medieprisen.

Som vår nye leder vil du få en unik mulighet til å:

  • Utvikle og iverksette innovative strategier som bygger på vår allerede solide kundebase
  • Levere fremtidsrettede løsninger i takt med dagens dynamiske medielandskap
  • Lede og inspirere et team av erfarne rådgivere og dyktige fagspesialister

Vi søker en person som:

  • Har en imponerende evne til å navigere i medielandskapet med en klar visjon for fremtiden
  • Motiveres av vekst og har en strategisk tilnærming til ledelse og forretningsutvikling
  • Har en naturlig tilnærming til å være en samlende kraft i byrået og fremme et miljø preget av samarbeid og innovasjon

Hos PHD vil du være en sterk bidragsyter til byråets vekst, samtidig som du er en synlig og inspirerende figur i mediebransjen. Vårt mål er å levere gode resultater for våre kunder ved å være i forkant, drevet av innovasjon, og kreativitet.

Arbeidskultur og miljø

Vår kultur preges av kombinasjonen høy faglig stolthet og et sosialt miljø. Vi fokuserer på resultater og effekt for kundene våre, samtidig som vi prioriterer kunnskapsdeling og teamarbeid. Det sosiale aspektet er viktig for oss og vi arrangerer derfor en rekke sosiale arrangementer.

Som medlem av Omnicom-familien, vil du også få tilgang til et globalt nettverk av eksperter, etablerte rammeverk og beste praksis. Sammen med Fuse, Annalect og Transact blir du en del av et stort og sterkt fagmiljø. Dette gir en unik mulighet til å dra nytte av suksesshistorier fra hele verden, samtidig som man vil holde seg i forkant med oppdaterte verktøy og kunnskap.

Er du klar for å ta utfordringen og lede PHD gjennom sin neste fase?

Omnicom Media Group er mediedivisjonen av Omnicom Group Inc., et av verdens største reklame- og mediekonsern. Omnicom er notert på New York-børsen, og tilbyr rådgivning og kommunikasjonsløsninger til over 5000 kunder i mer enn 100 land. I Norge inkluderer Omnicom Media Group fullservicebyråene OMD og PHD, og har en samlet omsetning på ca. 2 milliarder kr. Selskapet har ca. 120 medarbeidere i Norge.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon