Tekstforfatter til inhouse-byrå, Gjensidige

Gjensidige fant sin vikar til rollen som tekstforfatter. Trenger du en vikar med «en enestående formuleringsevne»? Ta kontakt med oss i Teft Flex

Har du en god penn og sterk evne til å kommunisere på alle flater? Da er det deg vi ser etter! Vi trenger en superflink tekstforfatter til in-house-byrået vårt, i avdelingen Marketing og profil.

Avdelingen Marketing og profil har blant annet ansvar for Gjensidiges visuelle og språklige profil.  Vi jobber med merkevarebyggende kommunikasjon og markedsaktiviteter, på bestilling fra hele Gjensidige-konsernet. Jobben går i hovedsak ut på å forvalte Gjensidiges språklige profil – Gjensidigespråket – gjennom å utarbeide kommunikasjon rettet mot kunder og potensielle kunder, på alle flater. Som en del av in-house-byrået vil du jobbe tett med ansvarlig tekstforfatter og designere.

 Arbeidsoppgaver: 

  • skrive tekster til alle forskjellige kanaler og kommunikasjonsflater, i tråd med Gjensidiges merkevare og profil
  • utarbeide helhetlig kommunikasjon i samarbeid med designer
  • bidra til videreutvikling av Gjensidiges språklige profil ved å gjennomføre prioriterte tiltak for styrking av avsenderidentitet og merkevare
  • gi kommunikasjonsfaglig og språklig rådgivning på henvendelser og bestillinger
  • bidra til å kvalitetssikre tekster som er skrevet både av eksterne leverandører og andre miljøer internt i Gjensidige

Du har god forståelse av hvor viktig budskapsformidling og språk er for å forvalte en profil riktig, og for å styrke avsenderidentitet og merkevare. Det er også viktig at du har gode formidlingsevner, slik at du kan gi tydelige, språklige råd. Du brenner for godt språk, er observant og forstår deg på folk. Dette gjør at du lett setter deg inn i komplekse problemstillinger, og enkelt tryller frem gode formuleringer som folk i forskjellige målgrupper forstår og liker. Du setter deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver, enten de skal løses sammen med andre eller helt alene.

 Egenskapene dine:

  • Du har en enestående formuleringsevne og kan tilpasse deg etter et selskaps språkprofil.
  • Du har et godt og årvåkent blikk for språk og helhetlig kommunikasjon.
  • Du er positiv og løsningsorientert.
  • Du er lojal og ansvarsfull, og jobber like godt alene som i team med andre.

Du har høyere, relevant utdanning fra universitet eller høyskole. Etter utdanningen har du kanskje rukket å jobbe 2-3  år i byrå, eller en markedsavdeling, og har erfaring med identitet og merkevarebygging.

Vi tilbyr deg en spennende og variert hverdag i en avdeling med høyt tempo og et allsidig, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø.

Stillingen er i første omgang et vikariat på 8 måneder, og med oppstart i august/september.

Synes du dette høres spennende ut, oppfordrer vi deg til å søke!

Se flere av våre løste oppdrag

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon