Mad Communication visuell innholdsprodusent vikar

Mad Communication fant sin vikar for rollen som visuell innholdsprodusent sammen med Teft. Trenger dere å finne en dyktig designer med rask oppstart? Ta kontakt med Teft Flex

All utvikling av bygg, infrastruktur og byrom starter med en idé. Uansett hvor god ideen er trenger den å nå ut til, og bli forstått av de som påvirkes av og påvirker prosessene fra idé til ferdig resultat. Det er her vår visuelle innholdsprodusent kommer inn. Mad Communication er et lite, men kunnskapsrikt kommunikasjonsmiljø som jobber med strategisk og operativ kommunikasjon for Mad Arkitekter og selskapenes oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Vi skaper engasjerende og meningsfylt kommunikasjon av komplekse prosjekter og ideer.

Vi ser etter deg som har god visuell forståelse, høy kunnskap om video og foto, og som behersker verktøyene og teknologien. Du har erfaring fra et publiserende miljø i media, kommunikasjonsavdeling eller byrå. Vi ser etter deg som forstår budskapet og som har interesse og kunnskap om hvordan nå ut til publikum gjennom egne medier og markedsføring. Du vil jobbe tett med innholdsrådgivere som tilpasser og gir budskapene verdi, og du får tilgang til et stort fagmiljø innen byutvikling, arkitektur og formgivning. Din oppgave blir å sørge for at det ferdige visuelle produktet holder høy kvalitet og er tilpasset den plattformen der det synes for mottakeren.

Den vi ser etter

  • Er utdannet innen visuelle fag, med vekt på markedskommunikasjon
  • Har erfaring med relevante verktøy innen bilde og video
  • Behersker ulike publiseringsløsninger og verktøy for målrettet spredning i sosiale medier
  • Har interesse for å utvikle digitale kanaler og er nysgjerrig på å utforske nye metoder
  • Er kreativ og praktisk, kommersiell og løsningsorientert

Du har kanskje et par-tre års erfaring fra å jobbe som rådgiver, produsent eller designer, og du ser etter en mulighet til å jobbe tett på strategiske og komplekse kommunikasjonsoppgaver sammen med erfarne og kloke folk. Du er sulten på å utvikle deg og lære mer, både om det du allerede behersker, men også tilstøtende fagområder.

Se flere referanser fra Teft

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon