Discovery Network Norway ansatte Account Manager

Discovery ansatte sin Account Manager med teft. Ser dere etter salgskapasiteter til deres salgs- og markedsmiljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen for en fagprat

Ønsker du å jobbe med salg i et TV-hus fylt av spennende merkevarer? Trigges du av muligheten til å skape kreative kommersielle muligheter for annonsering på TV-skjermen? Da er du kanskje Discovery’s nye Account Manager.

Mediehuset Discovery består blant annet av TV-kanalene TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery, TLC og Eurosport Norge, samt strømmetjenesten discovery+.  Vi huser noen av Norges største og mest kjente TV-produksjoner og sportsrettigheter, som 71°nord, Alle mot alle, Neste sommer, Hvite gutter, Kongen befaler, Eliteserien og OL. De siste årene har vi vært gjennom en spennende endringsfase. Nå søker vi folk som vil være med på å forme fremtidens TV-hverdag.

Arbeidsoppgaver i rollen som Account Manager

Salgsavdelingen i Norge skal styrke kapasiteten og som Account Manager. I stillingen vil du fungere som rådgiver, selger og prosjektleder med ansvar for små- og mellomstore kunder. Du vil jobbe med kjøpende direktekunder og kunder via mediebyrå. Som Account Manager holder du høy kvalitet i salgsarbeidet, drives av å ta ansvar og oppnå gode resultater. Oppgavene vil være:

  • Ansvar for egen kundeportefølje og mediebyråer
  • Salg av reklame på våre lineære og digitale flater.
  • Sterkt fokus på salg av sponsorater og kommersielle samarbeid rundt våre programkonsepter

Stillingen inngår i et team med syv medarbeidere, der vi sammen jobber mot et overordnet salgsmål.

Discovery høst 2021

Ønsket bakgrunn og erfaring

Hvem ser vi etter? Vi ser for oss at du er tidlig i karrieren din der du er motivert til å lære av blant noen av bransjen dyktigste i sitt felt, og bygge karriere på en fantastisk arbeidsplass.

Du er en relasjonsbygger som trives med å bygge langsiktige forhold med våre kunder og samarbeidspartnere. Videre tror vi du liker å ta initiativ, er analytisk og tilegner deg raskt kunnskap om kunde og bransje. Du ser dette i sammenheng med nye trender og kommersielle muligheter som skaper verdier, både for kunden og Discovery. Du trives med en arbeidshverdag med høyt tempo og solid arbeidsinnsats, du er proaktiv og har en positiv innstilling. Videre ser vi for oss at du har:

  • Høyere utdannelse innen økonomi, markedsføring eller liknende (relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning)
  • 2-5 års salgserfaring med gode resultater, gjerne fra mediebransjen
  • Analytisk og solid tallforståelse
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig

Discovery

Discovery tilbyr

Hos oss får du muligheten til å jobbe med salg av konsepter blant Norges største TV-produksjoner og merkevarer. Du vil få morsomme, kreative og utfordrende arbeidsdager. Vi har fokus på faglig utvikling, og du vil kunne bygge karriere sammen med noen av de dyktigste selgerne i bransjen. Vi er en engasjert og hyggelig gjeng, som holder til i nyoppussete lokaler i Nydalen og tilbyr stor grad av fleksibilitet.

Discovery har et stort fokus på mangfold og inkludering. Som samfunnsaktør, tjenesteleverandør og arbeidsgiver ser vi at ulike aspekt fremmer innovasjon, gir dypere innsikt og bedre beslutninger. Et resultat av dette er at våre medarbeidere stadig får utviklet sitt potensiale. Vi ønsker derfor et bredt mangfold blant våre søkere.

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon