Hyundai Motor Norway ansetter

Hyundai har stor suksess i det norske markedet og er en av landets største bilmerker. 1. januar 2023 tok selskapet steget inn i en ren, elektrisk modellportefølje.

Med sterk vekst, store ambisjoner og stadig mer konkurransedyktige modeller i markedet følger behovet for flere dyktige mennesker til deres hovedkontor på Vollebekk. På denne siden vil du finne en oversikt over stillingene vi skal finne motiverte og dyktige fagfolk til. Ved å trykke på lenken kan du lese mer om jobben og sende inn din søknad. Har du spørsmål kan du ta kontakt med en av kontaktpersonene hos Teft.

Akkurat nå rekrutterer vi:

Digital markedsfører
Er du klar for å utvikle og optimalisere markedsføringen for Hyundai Motor Norway? Da inviterer vi deg til å bli en del av vårt team i Oslo! Les om stillingen her.

Markedskoordinator
Vil du jobbe med å koordinere markedsaktiviteter for et spennende bilmerke med høye ambisjoner? Hyundai Norge søker strukturert, kreativ og engasjert markedskoordinator. Les om stillingen her.

People & Organization Coordinator
Vil du bidra til å utvikle verdien av Hyundai Motor Norway som arbeidsplass for alle våre ansatte? Les om stillinger her.

Logistikk koordinator

Får du brikkene til å falle på plass, og detaljene til å stemme hver gang? Kan du tenke deg å planlegge, styre og følge opp strømmen av Hyundai sine produkter på det norske markedet? Les om stillingen her.

Delekonsulent

Vil du jobbe med vareflyt, delelogistikk og sortiment for vårt ettermarked? Les mer om stillingen her.

Møt teamet i Teft som jobber med Hyundai:

Veronika Jakobsson

Camilla Bartnes

Marte Palm Steen