Teft 20 år!

1. desember 2021 merker dagen for Teft sitt 20-årsjubileum. I løpet av årene som har gått har vi hatt den store gleden av å bli kjent med utrolig mange spennende og fine mennesker. På vår bursdag er det våre kunder og kandidater som skal feires!

Det hele startet med at vi i 2001 så mangelen på et fagorientert rekrutteringsbyrå for medie- og reklamebransjen i Oslo. Det var starten på Mediarekruttering som i 2009 ble til Mediabemanning. I dag heter vi Teft og er totalt 17 ansatte. Teft er et byrå som tilhører kommunikasjonsnæringen, og i dag jobber vi med rekruttering, bemanning, organisasjonsutvikling, kommunikasjonsrådgivning og markedsføring for bedrifter som planlegger å styrke sin kommunikasjonskompetanse. Siden starten har vi møtt titusentalls kandidater og vi har gjennomført tusenvis av vellykkede rekrutteringer til mediebedrifter, byråer og annonsører i lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

 

Vårt fag er selskapene og menneskene som jobber i kommunikasjonsnæringen. Derfor bruker vi store ressurser på å forstå vårt marked og menneskene i det. Bransjerapporten er et verktøy som hjelper oss med å kartlegge motivasjon, trender og lønnsutvikling, og vi deler kunnskapen med alle som er opptatt av utviklingstrekkene i kommunikasjonsnæringen.

 

Vanligvis er presentasjonen av Bransjerapporten et arrangement som er forbeholdt våre kunder. Men i anledning vårt jubileum vil vi åpne opp for alle «venner av huset», og vi vil at også du får muligheten til å få med deg de viktigste funnene og relevante foredragsholdere den 26. januar på Latter. Legg inn din kontaktinformasjon, og vi setter deg på lista og holder deg oppdatert.

 

Bransjerapporten 2022

Her kan du legge inn din kontaktinfo, og vi holder av en plass og sender deg informasjon om detaljene for presentasjonen av Bransjerapporten den 26. januar 2022

*