Status august 2020

Velkommen tilbake til hverdagen og andre halvår 2020! Den første delen av året viste seg å bli veldig spesiell og svært utfordrende for mange bedrifter og mennesker. Vi håper høsten som ligger foran oss blir litt mer normal, selv om vi allerede nå ser at det er store forandringer i markedet. Blant våre kunder har vi sett at mange annonsører har hatt mye å gjøre med å tilpasse seg situasjonen, og for mange har resultatet vist seg å være behov for økt kapasitet og ikke minst enda bedre løsninger for digital kundebetjening, dialog og salg. På byråsiden har det for mange aktører vært ganske utfordrende, og vi er spent på om byråene som har hatt en vanskelig vår vil ta igjen det tapte denne høsten.

På vei inn i høsten registrerer vi en sterkt økende etterspørsel etter ledere og spesialister, og vi ser at det er mange attraktive kandidater som er på søken etter nye utfordringer. Mye ligger til rette for en periode som kan være svært aktiv og positiv for alle som jobber med kommunikasjon og markedsføring, og vi mener det er gode grunner til å være litt optimistisk.

Men alt avhenger av en lav og helst synkende smittetrend, vi vil derfor oppfordre alle om å være tålmodige og forsiktige. Følg regler og råd (https://helsenorge.no/koronavirus) for å unngå at vi igjen ender i nedstenging av samfunnet, og med det flere problemer for næringslivet for å ikke snakke om de menneskelige konsekvensene.

I løpet av våren tilpasset vi i Teft våre prosesser smittesituasjonen. Dette innebærer at vi har benyttet videointervjuer i utstrakt grad, og iverksatt tiltak for bl.a. økt håndhygiene og avstand for de som besøker oss på Jernbanetorget. Vi tror mange av de nye rutinene og verktøyene som vi har vendt oss til er gode, og at de vil bidra til trygge og effektive møter og prosesser også i hverdagen etter pandemien.

Ta vare på deg selv og alle rundt deg. Vær positiv og ta godt vare på mulighetene som byr seg denne høsten.