Reiseglad og folkekjær

Vibeke Moen (34), prosjektleder

Vibeke elsker å reise og var nylig på et halvt års tur til Australia og Sør-Amerika. Hvis hun skulle valgt en superkraft ville det vært å få teleportere seg selv hvor som helst, når som helst. Vi veldig glade for at hun har valgt å bli en av oss, og ta del i vår reise.

I jobben som prosjektleder sørger Vibeke for fremdrift i prosjektene våre og for at både kunder og kandidater får god og tett oppfølging. Vibeke har en master i business og strategic advertising fra Australia, og flere års erfaring som medierådgiver og brand manager bak seg.

Nå gleder hun seg til å kombinere kunnskapen om mediebransjen med ønsket om å jobbe tettere på mennesker.

– Som prosjektleder i Teft får jeg brukt kompetansen jeg har opparbeidet meg som medierådgiver, samtidig som jeg kan jobbe mer med folk. Det kjennes ut som en perfekt match, sier Vibeke.

Hva er det beste med å jobbe i Teft?

-Først og fremst fordi er det at jeg får jobbe med og møte så mange flinke og bra folk, både kollegaer, oppdragsgivere og kandidater.

Hva er ditt beste jobbtips?

-Hvis du ikke trives på jobb, må du gjøre noe med det. Petter Stordalen sier at folk burde skifte jobb oftere, og det tror jeg er veldig riktig. Hvis man mistrives, må man ta ansvar og gjøre noe med sin egen situasjon. Du har alltid et valg.

Hvilke tre personer som du aldri har møtt før beundrer du mest, og hvorfor?

-Da jeg var liten var jeg veldig opphengt i Thor Heyerdahl, så han har alltid fascinert meg. Jeg husker ikke helt hvorfor det startet, men nå ligger det nok mye i eventyrlysten og kanskje staheten hans. Birgit Skarstein. Hennes pågangsmot og positivitet etter å ha å bli lam fra livet og ned er svært beundringsverdig. Petter Stordalen. Beundring er kanskje feil ord, men jeg skulle gjerne hatt et lite snev av hans bekymringsløshet.

Hvis du kunne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?

– Hvis vi snakker om en superkraft ville det vært å transportere meg hvor som helst på et blunk. Men en helt alminnelig evne jeg gjerne skulle hatt mye mer av er tålmodighet.

Hvis vi kom til hjem til deg på middag, hva ville du servert oss?

– Pinnekjøtt. Muligens med en asiatisk vri.  Jeg mener pinnekjøtt er alt for godt til å kun spises i desember.