VARD søker Visual Brand Manager

Vil du bidra til å gi selskapet vårt et sterkt og kvalitetsmessig designuttrykk?

ENGLISH VERSION

Vår avdeling Corporate Communication and Branding løser alle kommunikasjonsbehov for Vard Group. Nå søker vi deg som er en stilsikker og produktiv designer, og som vil bli en del av et team hvor du kan utvikle og bruke ditt talent for design, kommunikasjon og markedsføring. Dine viktigste oppgaver vil være å hjelpe oss å bygge VARD sitt brand med en sterk visuell identitet og bidra med kapasitet og energi inn i hele avdelingen. 

Hos VARD vil du ha en variert rolle og ta del i og ha ansvaret for oppgaver som spenner fra grafisk design og utvikling av visuelle elementer til implementering og vedlikehold av den visuelle identiteten og profilmanualen vår. Du vil bl.a. delta i og lede prosesser og leveranser knyttet til:

  • Presentasjoner og salgsmateriell
  • Vedlikehold og utvikling av den visuelle profilen til VARD
  • Digitale kampanjer
  • Sosiale medier

Du vil bli vår visuelle spesialist og vil være med å sette ditt preg på all kommunikasjon som vi gjør globalt.

Vi ser etter deg som er formsikker og som elsker å levere store og små prosjekter til en sterk og konsistent merkevare. Du har bunnsolid kompetanse som grafisk designer, og behersker mange verktøy i Adobe CC siden du har jobbet med fagfeltet i minst 5 år. Hos oss vil du utfordre den kommersielle, strategiske og kulturelle forståelsen din, og du trenger å ha med deg en stor dose fleksibilitet og nysgjerrighet. 

Vi jobber i et internasjonalt miljø og har et globalt nettverk av kolleger. Dette gir jobb- og utviklingsmuligheter på tvers av landegrensene.

Vard Academy er selskapets kjerne for kompetanseutvikling. I VARD vet vi at menneskene og deres ferdigheter er hjørnesteinene i vår suksess. Vi forstår betydningen av kontinuerlig læring og er dedikerte til å gi deg sjansen til å tilegne deg nye ferdigheter og videreutvikle karrieren din.

Vi tror på fellesskap og å jobbe som ett team på tvers av enheter. Som en del av denne kulturbyggingen har vi et sosialt program med ambassadører som tar initiativ til aktiviteter for de ansatte.

Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon