TV 2 ansatte digital designer

TV2 ansatte sin digitale designer med teft. Ser dere etter kreativ produksjonskapasitet? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen for en fagprat

Er du en sterk designer med digital spisskompetanse og vil jobbe med markedsføringskonsepter for et av de ledende mediehusene, i et av de råeste markedsføringsmiljøene i Norge? 

I TV 2 lever vi for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere. Vi er et mediehus og en allmennkringkaster som består av Norges største kommersielle TV-kanal TV 2 Direkte, strømmetjenesten TV 2 Play og nyhetsnettstedet TV2.no. 

Med mål om å skape Norges råeste markedsavdeling, har vi samlet alle markedsressursene i en egen Marketing-avdeling. Til dette sterke fagmiljøet søker vi nå en drivende dyktig og fagsterk digital designer. Gjennom kreativ og presis markedsføring skal vi sammen gjøre TV 2 mer slagkraftig i kampen om folks oppmerksomhet, og skape enda større engasjement rundt vårt innhold. 

Som digital designer i Marketing-avdelingen vil du tilhøre Kreativt studio, vårt inhouse-byrå. Du vil få ansvar for å produsere markedsføringsmateriell til konseptene våre i tråd med markedsplanen. Vi skal nå ut med rett budskap til rett målgruppe, med visuelt treffende innhold som skaper interesse, øker oppmerksomheten og er merkevarebyggende.

Til dette vil du designe materiell som styrker markedsføringstiltakene våre. I tett samarbeid med teamet vil du bidra til en konseptutvikling i verdensklasse for TV 2. Du vil produsere et variert spekter av markeds- og kampanjemateriell for digitale flater som displayannonser, kampanjesider, sosiale medier og utendørsmateriell, med mer. Du vil jobbe bredt med idé og uttak og mange spennende produksjonsoppgaver.  

Vi søker en kreativ designer med sterk digital kompetanse, og forståelse og interesse for hva som treffer konseptuelt av markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler. Du har et kommersielt driv og våger å tenke nytt. Du forstår hva de yngre målgruppene vil ha og holder deg oppdatert på trender i det digitale miljøet. Du trives med variasjon, godt tempo og at ikke alle arbeidsdager er forutsigbare. Du ønsker å være en del av, og bidra til, et sterkt sosialt og faglig miljø. 

Av kvalifikasjoner har du relevant høyere utdanning innen grafisk design/kreative yrker/markedsføring. Du har noen års erfaring fra liknende rolle i byrå, markedsavdeling, produksjonsselskap eller tilsvarende, med erfaring av å produsere grafisk innhold til digitale plattformer. Du har god kjennskap til og kunnskap om verktøyene i Adobe Creative Suite, særlig Photoshop, Illustrator og After Effects.  

Hos oss får du et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kollegaer. Vi er en arbeidsplass med gode muligheter for utvikling, og du vil være en del av et faglig sterkt og imponerende markedsføringsmiljø. Vi har nye og moderne kontorlokaler sentralt i Bjørvika i Oslo eller på Media City Bergen. Du får gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktige betingelser og tilgang til TV 2s eget treningsrom og plattformer som TV 2 Play Total.  

Stillingen rapporterer til leder for Kreativt studio i TV 2 Marketing med arbeidssted Oslo eller Bergen. 

Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon