Starcom ansatte erfarne kundeansvarlige 

Starcom ansatte flere dyktige kundeansvarlige med teft. Skal ditt byrå vokse? Ta kontakt med Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen for en nyttig bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Vil du jobbe som kundeansvarlig i et av Norges ledende mediebyrå?

Vår visjon er at vi skal være morgendagens byrå – i dag. Ved å være i forkant når det gjelder innovasjon, teknologi og mediekreativitet. Vi skal utfordre, innovere og utøve profesjonalitet i alle ledd. Vi lager jobber som betyr noe for folk og skaper resultater for kundene våre – i dag. 

Målsetningen for en kundeansvarlig i Starcom er å skape resultater gjennom kommunikasjon og smarte medieløsninger som gir effekt for våre kunder. Du skal lede og organisere salgs- og markedsføringskampanjer for en portefølje av våre største kunder, og blir en sentral medarbeider på teamet og i arbeidet med å drive både kunde, team og byrået fremover. I Starcom og Publicis jobber vi tverrfaglig, og du vil få mulighet til å jobbe tett med både innholdsprodusenter, analytikere, researchere og utviklere. 

Om deg 

Vi ser for oss at vår kundeansvarlig har anslagsvis 3-8 års erfaring fra mediebyrå, reklamebyrå, mediesiden eller kundesiden. Vi oppfordrer også yngre talent med kanskje noe kortere fartstid i bransjen til å søke!

Du arbeider med mediestrategi, og medvirker til gjennomføring av medieplaner på tvers av alle kanaler, der du leder et team med operative mediespesialister. Du har erfaring med effektive arbeidsprosesser for håndtering av reklamekampanjer, fra mediestrategi og planlegging til innkjøp og dokumentasjon. Du har bred erfaring med kommunikasjonsfag og påvirkningsteorier, og med særlig tyngde fra den digitale kundereisen.

Du har evnen til å bygge tillit og motivasjon, og etablere tette relasjoner med både kunder, kollegaer og medier. Du er prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø. Du er nysgjerrig på fag, interessert i folk og har kommersiell teft.

Du må ha et brennende engasjement for markedsføring og du trives best på jobb når du kan kombinere innsikt, strategi, kreativitet og teknologi. 

Hva kan vi tilby? 

Vi tilbyr deg en spennende stilling i et av Norges fremste mediebyrå. Vi skal være ledende i skjæringspunktet kreativitet, tech og media og håper du vil være med på laget. Vi lover deg en variert hverdag med høy puls og godt arbeidsmiljø. Vi er alltid åpne for nye ideer og tanker om hvordan ting kan gjøres bedre, og du vil ha store muligheter for å sette ditt preg på din egen hverdag. Vi liker det uformelt og høyt under taket, det håper vi du også gjør.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

 

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon