Predict ansatte Seniorrådgiver – Paid Search

Predict ansatte en seniorrådgiver Paid Search med teft. Skal dere ansette en dyktig rådgiver, ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen for en bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Vil du ha en jobb med stor frihet, og utvikle deg videre i et solid selskap med noen av de flinkeste i bransjen på sitt felt?

Predict ble startet i 2020 med et ønske om å utfordre arbeidsmodellen i byråer. Vi hadde en tanke om at det ville gagne både kunde og ansatt å få et mer helhetlig eierskap til kunden – og det viste seg å være helt rett. I dag er vi et solid og lønnsomt selskap med imponerende navn på kundelisten.

Nå ser vi etter en erfaren seniorrådgiver på paid search som kan bidra i utviklingen av byrået. Vi tror du er en person som motiveres av å skape vekst og er en trygg strategisk rådgiver for dine kunder, og at du har med deg minst 3-5 års erfaring.

Vi som jobber i Predict har alle lang og god erfaring fra bransjen. Det betyr at vi elsker å utveksle faglig kunnskap og erfaringer internt, i tillegg til at vi legger til rette for og støtter individuelt tilpasset faglig utvikling gjennom kurs.

Som rådgiver hos oss får du jobbe med hele prosessen – fra å utarbeide strategi til å jobbe operativt i konto. Du eier hele kundeforholdet! Vi har i praksis rundt 3-4 kunder hver, og sparrer med kundene våre så å si daglig. Vi har ulike samarbeidsformer med kundene vi jobber med, fra å være en integrert del av en markedsavdeling til å ta ansvar for alt digitalt i samarbeid med interne og eksterne ressurser.

Ønsket bakgrunn/kompetanse:

  • Minst tre års operasjonell erfaring med Google Ads
  • God forståelse for betalt søk sin rolle i mediemiksen
  • God tallforståelse og evne til å omsette data til innsikt og anbefalinger
  • Erfaring med markedsføring innen e-commerce

Vi har valgt å være åpne på lønn og betingelser allerede i utlysningen, fordi lønn skal være rettferdig og basert på jobben som skal gjøres hos oss, ikke med utgangspunkt i hva du har tjent tidligere. Alle som jobber i Predict skal føle seg som en viktig del av selskapet. Det du legger ned av innsats i selskapet skal også komme deg til gode.

Hos oss får du:

God fastlønn: Som seniorrådgiver kan du forvente en fastlønn mellom 700 000-800 000, innplassering etter ansiennitet.

Bonus: Attraktiv bonusmodell basert på selskapets overskudd.

Eget budsjett til faglig utvikling: Vi ønsker å aktivt legge opp til et faglig løp enten i form av gjennomføring av kurs eller tilpasning av den enkeltes kundeportefølje.

Gode kollegaer: Vi er en gjeng som trives sammen, med felles interesse for fag og som liker å sparre med hverandre.

Trygghet: Vi har hele tiden fokusert på å drifte selskapet på en lønnsom og forsvarlig måte. Økt forutsigbarhet gir ro til å fokusere på de viktige tingene fremfor å slukke branner.

Eierskap: Du får tillit og eierskap til egne kunder.

Goder: Forsikringsordninger med blant annet helseforsikring og reiseforsikring. Pensjon 5 prosent

Full lønn i foreldrepermisjon: Vi dekker gapet mellom NAVs utbetaling og lønnen din.

Spennende kunder: Vi jobber med noen av landets sterkeste merkevarer og gleder oss til enda flere med deg på laget.

Kort oppsummert: Vi tilbyr deg en jobb og en arbeidsplass med stor frihet, mye ansvar, gode betingelser, faglig utvikling tilpasset ditt behov og trygge rammer – høres det ut som noe for deg? Ta kontakt! Vi trenger kun CV, så du trenger ikke å bruke tid på en søknad.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon