Ohmia Charging fant markedssjef

Ohmia Charging (nå Aneo) fant vikaren for sin markedssjef. Har dere behov for en dyktig vikar? Ta kontakt med Ole Aleksander Janzso i Teft Flex.

Ohmia Charging tilbyr rettferdig og enkel elbil-lading for borettslag og sameier, og baner vei for fornybarsamfunnet.

En av våre medarbeidere går snart ut i barselpermisjon, og vi ser etter en markedssjef fortløpende til et vikariat med varighet frem til mars 2022. 

Vi ser etter deg som er en operativ markedssjef med en brennende interesse for digital markedsføring. Hos oss skal du jobbe sammen med et team kollegaer innenfor salg, produkt, og leveranser. Det vi har til felles er at vi motiveres av å bygge opp noe nytt og spennende. 

Som markedssjef får du ansvar for merkevareledelse og markedsføring av våre tjenester mot utbyggere, borettslag, sameier og ikke minst sluttbrukere i Norge. Du blir en helt sentral bidragsyter for å øke vår markedspenetrasjon gjennom inbound marketing, og i å bygge vår identitet. Du vil lede utviklingen av alle våre digitale plattformer i samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere. Du blir ansvarlig for innhold på sosiale medier og optimalisering av alle våre markedstiltak gjennom analyser. Som markedssjef vil du også få ansvar for videreutvikling og implementering av vår markedsplan. 

Vi søker etter deg som:

  • Har høyskoleutdannelse innen markedsføring.
  • Har erfaring med å følge og utvikle en markedsplan
  • Praktisk erfaring med digital markedsføring (inbound marketing og sosiale medier). 
  • Erfaring med publiseringsverktøy, innholdsproduksjon og bruk av analyser for å optimalisere effekt. 
  • Liker å tenke konseptuelt og å teste ut tiltak
  • Jobber selvstendig, operativ, og som liker prosjektarbeid.

Synes du dette høres interessant ut og har lyst til å bli en del av en fremtidsrettet gjeng med god energi mottar vi gjerne din søknad snarest. Vi tillater oss å behandle kandidater fortløpende. Har du øvrige spørsmål knyttet til stillingen, kan du kontakte Ole Janzso eller Elisabet Rye i Teft Flex.

Se flere referansecaser fra Teft

Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon