Nord DDB ansatte Business Director – McDonald’s

Nord DDB ansatte sin Business Director med teft. Ser dere etter en kommersiell nøkkelperson til deres byrå? Ta kontakt med Henrik Sandberg for en bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Kan du skape verdi og entusiasme i samarbeidet mellom merkevare og byrå? Blir du nysgjerrig når vi sier du kan jobbe med en nytenkende, ansvarlig og svært interessant kunde og merkevare?

Nord DDB er et av de ledende byråene i Oslo, med jevn og sterk kundevekst, gode økonomiske resultater og mye anerkjennelse for godt kreativt og strategisk arbeid – som har resultert i anerkjennelse og priser i både Gullblyanten og Anfo Effekt de siste årene.

Vi søker nå etter en dyktig og strategisk sterk Business Director som vil ta et overordnet ansvar for byråets største kunde, og som vil få en svært sentral rolle i den videre utviklingen av byrået.

Vår nye Business Director vil ha en nøkkelrolle i det daglige arbeidet med å sikre vekst og gode kampanjer sammen med franchisetakere, markedsledelsen, styret i McDonald’s og øvrige byråpartnere. Du vil bli markedsavdelingens forlengede arm inn i byrået.

I Nord DDB vil du lede et samkjørt og dyktig team som sikrer effektiv kommunikasjon, lønnsomhet, intern ressursbruk og kreative, strategiske og økonomiske prosesser opp mot kunde. Dere vil proaktivt sammen med kunde planlegge kundens markedsaktiviteter og drive lønnsomhet og merkevareutvikling.

Hvem er du?

Vi tror du har dyptgående kunnskap i strategisk merkevarebygging på tvers av virkemidler som reklame, kommunikasjon og media. Det er en stor fordel dersom du har erfaring fra både kundeside og byrå. Det er nemlig din evne til å omsette innsikt og forståelse for kundenes organisasjon, KPI’er og forretningsmål til effektiv kreativ kommunikasjon som vil gjøre at du lykkes i rollen.

Du har god forståelse for kreative prosesser og vet hva som skaper effekt for kunden. I tillegg er du god til å skape tillit gjennom innsiktsbaserte presentasjoner som evner å presentere kreative ideer på en inspirerende måte.

Som person er du svært samarbeidsorientert, du har fokus på forretning, du er prestisjeløs og lett å jobbe med. Vi ønsker oss en proaktiv, løsningsorientert og hyggelig kollega på alle sider av bordet. Hverdagen du trer inn i er hektisk, morsom, har stort kreativt spillerom og ingen begrensninger med hva du kan få til.

Vi kan tilby:

Vi tilbyr et spennende og nytenkende fagmiljø med hyggelige kollegaer og gode faglige utviklingsmuligheter. Vi jobber med både norske og internasjonale kunder (I tillegg til McDonald’s kan vi f.eks. nevne Elkjøp, Felleskjøpet, TV Aksjonen, ICE, Cupra, Godt Levert Gruppen, Orkla, Spotify, Nordea, Storytel) og felles for våre kundeforhold er at vi sitter tett på kunden og beslutningstakerne.

Dette gjør at du vil få stor mulighet til å påvirke og skape resultater, både for oss og kundene våre. Vi sitter i nyoppussede og flotte lokaler i Torggata i Oslo, og her preges miljøet vårt av høy fart, store ambisjoner, mye humor og kreativitet i et godt sosialt miljø.

 

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon