LOfavør fant digital analytiker

LOfavør fant en senior digital analytiker til vikariatet. Trenger dere en spesialist til deres analytiske markedsmiljø? Ta kontakt med Ole Aleksander Janzso i Teft

Nå søker vi en digital analytiker som vil jobbe med å samle og analysere tall og data fra alle kildene vi har tilgang på. Vi ser etter deg som har stor interesse og talent for analyse, og som har erfaring fra å jobbe med data og analyser knyttet til performance, kundereiser, forbrukeradferd m.m. Du jobber kanskje i dag med en av fagområdene i et digitalt marketingmiljø eller byrå, men ser etter en jobb der du kan se tall og data i en større sammenheng og jobbe mer strategisk med innsikten som oppstår i gode analyser av data med høy kvalitet.

I rollen som digital analytiker vil du jobbe tett med andre analytiske fagpersoner innen marketing, kommunikasjon og IT i LOfavør. I tillegg har du tilgang på sterke fagmiljøer, data og innsikt fra våre digital performance- og innsiktsbyråer. Det er din jobb å skape oversikt og perspektiv, og bidra til å gi organisasjonen kunnskap og innspill for forbedringer og optimaliseringer av vårt markeds- og kommunikasjonsarbeid.

Dine viktigste ansvarsområder:

  • Drive og styrke innsiktsbaserte prosesser for kommunikasjon og markedsføring
  • Bestillinger og oppfølging av byråets arbeid med SEO, SEM, (paid) social
  • Avdekke interne behov som tas videre med byrå
  • Optimalisering av nettsider, brukerreiser, nyhetsbrev og dashboards
  • Sparring, bestillinger og oppfølging av markedsanalyser med innsiktsbyrå, samt å ta innsikten videre inn i organisasjonen
  • Delta i interne og eksterne møter der digital innsikt er retningsgivende

Vi tror du har god erfaring med ett eller flere av ansvarsområdene, og stor interesse for analyse, data og formidling av innsikt. Du behersker teknologi og digitale kanaler og har god metode- og statistikk kompetanse.

Stillingen er et års vikariat, og du vil få muligheten til å utvikle din kompetanse og dine analytiske ferdigheter i et endringsvillig, kundeorientert og analytisk fagmiljø. Oppstart i løpet av oktober er ønskelig, så vi oppfordrer deg til å søke snarest med CV og en søknad der du forklarer hvorfor du er rett person for rollen.

Se flere løste oppdrag og referanser fra Teft

Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon