JCDecaux ansatte Agency Lead

JCDecaux ansatte sin Agency Lead (KAM) med teft. Ser dere også etter senior mediesalgskompetanse? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen for en fagprat

Vi har nettopp ansatt 4 talentfulle selgere, men ser at vi også trenger å styrke laget med mer erfaring. Vi ønsker derfor å komme i dialog med dyktige relasjonsselgere. Vi ser etter deg som som evner å snakke fag og samarbeide godt med sentrale personer hos både byråer og annonsører.

Som Agency Lead vil du få ansvaret for ett eller flere mediebyråer. Jobben er å forvalte, videreutvikle og ikke minst skape nysalg på annonsører som til enhver tid gitte mediebyrå-/er har i sin portefølje. I tillegg til byråkunder vil stillingen ha et ansvar for et utvalg av verdifulle annonsører uten byråtilknytning. Agency Lead vil også inneha en viktig rolle som mentor og samlingspunkt for en eller flere av selskapets salgsressurser, med mål om å utvikle salgstalenter til å bli viktige bidragsytere. Derfor er det viktig at du finner glede i å oppnå resultater i sammen med og gjennom andre, og det er en fordel om du har erfaring som teamleder og at du er utstyrt med lederambisjoner.

Stikkord for oss er fortsatt entusiasme, ståpåvilje og teft, men denne gangen er det også avgjørende med inngående kunnskap om, og erfaring fra mediebransjen. Den vi ansetter denne gangen bør ha en periode bak seg fra et annet mediehus, et medie- eller reklamebyrå.

Les intervju med vår salgsdirektør Torgeir Johanessen og bli bedre kjent med JCDecaux

I JCDecaux er vi opptatt av å bygge et sterkt lag, men vi er også opptatt av å gi folk muligheter til personlig utvikling. Du vil få grundig opplæring og oppfølging underveis og muligheter til å videreutvikle en allerede spennende karriere i norsk mediebransje.

 

Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon