JCDecaux søker Account Manager

Ser du etter muligheten til å skape en karriere innen markedsføring, reklame og salg i et etablert og godt kjent selskap? Vi styrker vår posisjon og ser etter flere ambisiøse, kvalitetsbevisste, sosiale og målbevisste kollegaer.

Veien til en jobb der du representerer en kjent merkevare, et godt produkt og er omgitt av kollegaer som vil deg vel kan være lang. Men for deg slutter den kanskje her. Vi ser nemlig etter deg som har gode analytiske og kommersielle evner, og som vil ha en aktiv jobb med kunde- og resultatfokus. Hos oss vil du få et utrolig godt utgangspunkt for å etablere og utvikle en profesjonell salgskarriere.

Om jobben:

I jobben blir du en del av et salgsteam som jobber tett sammen. Du vil få hjelp og støtte av flere sterke ressurser som gjør at teamet ditt møter kunder godt forberedt og med stor selvtillit. Din oppgave er å finne, vinne og beholde kunder som ønsker å markedsføre seg overfor forbrukere i de områdene vi er tilstede i. 

Om deg:

Så, hva ser vi etter? Her er noen stikkord: entusiasme, ståpåvilje, og teft. Vi ønsker å komme i kontakt med folk som ønsker å lære. Folk som er gode på relasjoner. Folk som passer inn i en av de sterkeste mediesalgsavdelingene i bransjen. Har du utdanning innen markedsføring, markedskommunikasjon og/eller salg er det en fordel, og det vil hjelpe deg med å forstå prinsippene som mediekjøpere og annonsører styrer etter. Din kommersielle teft, kreative og løsningsorienterte tilnærming og evne til å komme til enighet med andre vil være viktige verktøy for å trives og lykkes. Du behersker norsk som arbeidsspråk, og er flink til å uttrykke deg både muntlig, skriftlig og med presentasjoner.

Om din oppstart:

Når du er på plass hos oss vil du gjennomgå et grundig opplæringsprogram og jobbe tett med erfarne og dyktige kolleger som har som oppgave å gjøre deg kunnskapsrik, selvsikker og motivert.

Vi har flotte lokaler i Nydalen med utsikt over byen. JCDecaux har sterke røtter i de største byene i Europa, og spesielt Paris. Derfor liker vi å reise sammen, delta på fagsamlinger, arrangementer og ta pulsen på markedet. En jobb i JCDecaux medfører at du får se verden og får mulighet til å utvikle deg både som menneske og fagperson.

Sjekk ut hva vi lager til våre kunder:

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen Instefjord eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon