Hyper søker byråleder

Hyper fant sin byråleder med teft. Skal dere ansette en ny leder i deres byrå? Ta kontakt med Henrik Sandberg for en bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Får du frem det beste i de beste?

Hyper har vært gjennom en spennende reise de siste årene og er et resultat av fusjonering av to søsterbyråer; Hyper og Redink. Målet med fusjonen var å skape en helt unik møteplass for kreativitet, innhold, teknologi og strategi. I dag er Hyper et kraftfullt selskap med et unikt tjenestetilbud, med et av de bredeste og mest komplette kommunikasjonsmiljøene i Norge.

Fremover vil satsingen på content, reklame, strategi og kreativitet styrkes ytterligere for å forsterke kompetansen innen alle byråets fagfelt. Sammen med det som er blant landets fremste miljøer innen content marketing i Norge, kan byrået by på et unikt tjenestetilbud der kundens utfordringer løses i et helhetlig perspektiv. Dette har vi valgt å kalle “Hyper-metoden”.

Nå ser vi etter en leder som kan samle laget og få frem det beste i hver og en, og hele laget samlet.

Om rollen

Vi ser etter deg som har erfaring med å lede kunnskapsmiljøer innen kreativitet, kommunikasjon, markedsføring og teknologi. Du er en engasjert leder som tenker utvikling av ansatte, selskapet du leder og kundene, og du kan vise til seiere og læring fra det markedet vi opererer i. Din kompetanse kjennetegnes av at du har høy strategisk merkevareforståelse og at du er en sterk og motiverende leder.

Som leder av Hyper vil du få en svært sentral rolle i utviklingen i hele Ahead Group hvor Hyper skal være et strategisk og kreativt lokomotiv. Det betyr at du vil jobbe tett sammen med nære lederkolleger i andre byråer i gruppen, både i Norge og i Skandinavia, og at du vil få muligheten til å bidra til å forme Hypers og Aheads tjenestespekter i årene som kommer.

Vi våger å påstå at det er en svært spennende rolle. I et byrå med et utrolig godt utgangspunkt for å forsterke sin posisjon og skape videre vekst. I en sterk og god kultur, i en byrågruppe med store ambisjoner og langsiktige eiere.

Ta kontakt med Henrik Sandberg om du vil være med å utvikle byrået videre sammen med oss.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon