Harald A. Møller ansatte Performance Specialist

Dette oppdraget er løst. Vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste digitale markedsføreren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Til vårt Marketing Operations team søker vi nå en operativ spesialist innen Performance Marketing til en nyopprettet stilling. Du vil bli en del av et ungt fagmiljø hvor du som spesialist vil jobbe for merkevarer som har kommet langt innen automatisert og datadrevet markedsføring, men som fortsetter å bygge prosesser og søke nye muligheter for vekst gjennom innsikt og teknologi.

Marketing Operations er et in-house byrå i Møller Mobility Group, og forvalter og har hovedansvaret for den digitale kundereisen på vegne av bilmerkene Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, Skoda, SEAT og Cupra, og bistår også bilforhandlere i kjeden. Marketing Operations har som hovedansvar å sikre gode digitale kundeopplevelser, god kundedialog og effektiv digital markedsføring på vegne av bilmerkene og bilforhandlere.

Gjennom målrettet, digital kommunikasjon – spesielt betalt annonsering, og kontinuerlig optimalisering basert på analyse og innsikt, skal du som Performance Specialist bidra til å forbedre kundereisen, øke kjennskapen til våre bilmerker, øke relevant trafikk til våre digitale flater, og til fysiske utsalgssteder.

Du vil jobbe tett med de andre spesialistene på teamet, som i dag teller 10 stykker. Her finner du tverrfaglig kompetanse og krefter innen CRM, innholdsproduksjon, analyse, design, marketing technology, kampanjer og digital markedsføring. Du vil jobbe med alle våre bilmerker og være en viktig sparringspartner og formidler internt i selskapet.

Vi tror du trives med å jobbe operativt med faget ditt, og du har full oversikt over digitale kanaler. Dette gjør at du blir vår naturlige “go-to-person” på dette feltet. I tillegg er du en stødig oppdragsgiver og premissgiver overfor vårt mediebyrå (Dentsu) og øvrige samarbeidspartnere.

Du har god oversikt over sosiale medier og arbeid knyttet til optimalisering, databehandling og analyse av markedsaktiviteter. Du vil få det operative ansvaret for utvikling og daglig drift av både organisk og betalt søk, og det er viktig at du kjenner meget godt til Google Ads, Google Analytics og Facebook Business Manager.

Vi tror du har jobbet som spesialist i noen år (3 +) i byrå eller en større markedsavdeling og at du trigges av å kunne få ta et større faglig ansvar. Du vil bli vår fagekspert og få jobbe strategisk og operativt med digital markedsføring. Du er opptatt av å holde deg oppdatert, lærer raskt, har velutviklede analytiske evner og kan fint kommunisere og dele din kompetanse med omverden – sammen med resten av teamet og mediebyrået vårt skal vi lage effektfull markedsføring og kundedialog til å bli glad av!

Er du engasjert, nysgjerrig, positiv og teamorientert vil du trolig trives godt hos oss! Møller Mobility Group er et spennende, dynamisk og fremoverlent konsern hvor du får jobbe med utfordrende og innovative prosjekter og arbeidsoppgaver. Sammen med resten av dine kolleger vil du få være med å flytte selskapet fremover, og vi er opptatt av at det skal være gøy og lystbetont å ta del i dette arbeidet. Vi tilbyr et hyggelig, jovialt og sosialt miljø med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du skal få spire og gro hos oss! Konkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjoner, tilgang til super kantine og velutstyrt treningsrom, samt muligheter for firmabil.

 

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon