Eplehuset ansatte digital markedsfører

Dette oppdraget er løst. Vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste digitale markedsføreren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Vil du lede vårt arbeid med digital markedsføring og bidra til å skape unike opplevelser for våre kunder?

Eplehuset er Apples leverandør i Norge og ble etablert for å ta Apple ut til folket. Vårt konsept handler om opplevelser skapt med vårt verdigrunnlag. Alle skal være trygge på at vi er spesialistene før, under og etter kjøp av et produkt. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi jobber alltid for at kundene våre skal komme tilbake så vi kan vise dem enda mer.

Nå er vi på jakt etter en dyktig og engasjert digital markedsfører som kan begeistre våre kunder med tilpasset og målrettet kommunikasjon i betalte flater. Du vil jobbe med å skape kampanjer, både for oss og i tett samarbeid med våre leverandører. Vi har et tett markedssamarbeid med Apple og det vil være din oppgave å følge opp dette og sørge for at vi sammen når målene vi setter oss. Dette innebærer rapportering av effekt på annonsering og markedsføring og oppfølging av ulike tiltak.

Det er din jobb å ta hovedansvaret for all Eplehusets annonsering, i både digitale og andre flater, som i våre fysiske butikker. Du skal lede vår kampanjeplanlegging året rundt og være ansvarlig for at disse gjennomføres etter planen. Din stemme blir viktig og du blir en sentral bidragsyter i vårt engasjerte markedsteam. Stillingen rapporterer til markeds- og netthandelssjef.

Arbeidsoppgaver for den digital markedsføreren:

  • Ha hovedansvar for å utvikle og følge opp våre kampanjer i betalte flater, både digitalt og fysisk
  • Være ansvarlig kontaktperson i vårt samarbeid med Apple
  • Være vår hovedkontakt i samarbeidet med vårt digitalbyrå
  • Videreutvikle og følge opp vårt arbeid med SEM, i tett samarbeid med byrå

Hvem vi tror du er:

Vi ser etter deg med relevant utdannelse innen markedsføring og med noen års arbeidserfaring fra tilsvarende rolle der digital markedsføring og kampanjeplanlegging har vært sentralt. Du har god forståelse for Google Ads, Metas annonseadministrasjon og Creator Studio, samt LinkedIn og TikToks annonseverktøy. Det er også en fordel hvis du har erfaring med CRM-verktøy som HubSpot eller lignende. Google-sertifiseringer er også et pluss.

For å lykkes og trives i rollen vil det være sentralt at du også motiveres av å få jobbe med merkevaren Apple.

Vi tilbyr:

Eplehuset tilbyr et engasjert og faglig motivert arbeidsmiljø der du får stort ansvar og mye frihet. Vi er en samkjørt og inkluderende gjeng som bryr oss om hverandre og hjelper hverandre med å lykkes. Størsteparten av teamet sitter i Oslo, men du står fritt til å velge om du vil jobbe fra våre kontorer i Trondheim eller i Oslo.

Eplehuset er en bevisst arbeidsgiver med gode verdier og trivsel. Hvert år arrangerer vi «Epleheim», vår egen musikkfestival for ansatte der vi samles for å feire og sette oss nye mål. Vi har personalklubb i alle avdelinger der Eplehuset dobler beløpet ansatte sparer.

Vi gir minimum 800 000 kr til samfunnsnyttige formål hvert eneste år. I tillegg har vi adoptert et område ved hver avdeling som ryddes for søppel 3 ganger i året i samarbeid med Hold Norge Rent. Vårt onboarding- og opplæringsprogram sikrer en god forståelse av våre verdier og kultur. Mange kurs og sertifiseringer tilgjengelig, for både medarbeidere og ledere.

Sammen med Eplehuset fant vi en ny engasjert kollega som med sin kunnskap vil bidra til full kontroll på annonsering og at Eplehuset er tilstede med rett budskap, til rett tid, i rett kanal.

Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon