Dr Dropin søker CMO

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan ansette den beste lederen i  deres markedsmiljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Vil du jobbe med markedsføring i et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin?

I løpet av fire år har Dr.Dropin blitt et av Norges ledende miljøer innen primærmedisin. Dr.Dropin tilbyr legetjenester innen allmennmedisin, hud, gynekologi og pediatri. I 2021 lanserte vi Dr.Dropin Fysikalske med fysioterapeuter og kiropraktorer, samt Dr.Dropin Psykologi med psykolog-tjenester. Dr.Dropin har både fysiske klinikker og digitale tjenester. 

I 2022 skal vi fortsette veksten, også utenfor Norges grenser, og vi søker derfor en kommersiell, ambisiøs og nytenkende Chief Marketing Officer. Som CMO i Dr.Dropin vil du være ansvarlig for alle markedsaktiviteter knyttet til Dr.Dropin og de ulike tjenesteområdene vi tilbyr. Du er gjennom dette ansvarlig for markedsføringens bidrag til topplinjeutviklingen for selskapet. 

Målet er å bygge Dr.Dropin til å bli den sterkeste merkevaren tilknyttet medisin og helse i Norge. Dette betyr å sikre at Dr.Dropin både er top-of-mind og preferert i markedet, og dermed sørge for at flere pasienter finner veien til våre tjenester og klinikker.

Vi kan tilby et uformelt og lite hierarkisk miljø med en enorm drivkraft. Du vil få  en arbeidshverdag fylt med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver,  der du er med på å sette preg på hvordan vi skal vokse videre. Vi er ekstremt ambisiøse og har et felles mål om å bli best mulig, størst mulig, raskest mulig

Ansvar og arbeidsoppgaver som CMO i Dr.Dropin: 

 • Lede og være ansvarlig for alt av eksternt markedsarbeid, media og kommunikasjon.
 • Være en viktig stemme og ressurs i utviklingen av hele Dr.Dropin fra et markeds- og forbrukerperspektiv. 
 • Ansvarlig for å tiltrekke seg og bygge riktig organisasjon for å imøtekomme veksttakten, samt effektivt kunne lede denne.
 • Utvikle og utforme et CRM-løp som bidrar til at de ulike tjenesteområdene i Dr.Dropin utfyller hverandre og man kan drive effektivt oppsalg og mersalg. 
 • Planlegge, utvikle og implementere markedsføring- og kommunikasjonsstrategi på tvers av alle mediekanaler.
 • Ansvarlig for alt av reklameproduksjon og jobbe tett med kreative ressurser.
 • Ansvarlig for å følge opp og analysere performance og resultater.

Personlige egenskaper: 

Vi ser etter deg som er hel ved og som er kommersiell og analytisk anlagt. Du forstår og evner å prioritere effektivt hva som skal drive vekst for Dr Dropin. Du er både operativ og strategisk, og evner å både bygge et team med high performers og samtidig sørge for at arbeidshverdagen er god. Som person er du ambisiøs og tør å satse, er komfortabel med endringer og evner å snu deg fort rundt samtidig som du løfter blikket. 

Kompetanse og erfaring: 

 • Minimum 5 års erfaring innen digital markedsføring og merkevarebygging
 • Kunnskap og solid erfaring med markedsstrategi
 • God forretningsforståelse
 • Erfaring med å skape resultatfokuserte og engasjerende kampanjer 
 • Gode analytiske evner og teknisk forståelse
 • Sterk fordel med erfaring fra totaliteten på et selskap innenfor B2C-sfæren (må forstå en P&L og hvordan de ulike elementene påvirker hverandre)

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon