Devold of Norway AS ansatte Chief Marketing Officer

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne rett leder i deres markedsmiljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Drømmer du om å kombinere din interesse for naturopplevelser og en spennende rolle som Chief Marketing Officer? Har du relevant erfaring fra å lede en merkevare med store internasjonale ambisjoner og trives du med å lede fagspesialister innen digital markedsføring og kommunikasjon? 

Devold opplever en eventyrlig vekst, og for å ta merkevaren til nye høyder i Norge og gjøre en betydelig satsing internasjonalt styrker Devolds markeds- og kommunikasjonsavdeling seg med både ny leder og flere nye fagspesialister. Rollen som CMO får et overordnet ansvar for bygge og lede Devolds nye markedsavdeling, forvalte og utvikle selskapets merkevare, e-com-, kommunikasjons- og markedsstrategi.

Arbeidsoppgaver

Ditt hovedoppdrag vil være å lage en ny strategi for markedsføringen av Devold, se på merkevaren med nye øyne og med det løfte vår markedskommunikasjon i alle markeder og på alle flater. Du skal sette en større, tydeligere og offensiv strategi på vårt samlede markedsarbeid og sikre at vi fortsetter vår sterke vekst på en god og strukturert måte.

Du vil få et overordnet ansvar for å forvalte og utvikle selskapets markedsstrategi, operative markeds- og ecom-arbeid, teknologiutvikling og for å forvalte vår visuelle identitet.

Det betyr at du får ansvaret for alt operativt markeds- og E-com-arbeidet, forvalte og utvikle vår Mar-Tech-portefølje og forvalte vår merkevare og vår visuelle identitet. Du får personal- og budsjettansvar, sitter i selskapets ledergruppe og rapporterer til CEO.

Kompetanse og erfaring

Vi leter etter deg med relevant erfaring med utvikling av liknende merkevarer innen forbrukerprodukter og markedsorganisasjoner. Du trives like godt med produktlanseringer og taktisk kommunikasjon, som med å tenke overordnet rundt bærekraft og generell merkevarebygging. Å forvalte medie- og markedsbudsjetter og øvrige investeringer knyttet til markedsteknologi og markedspersonell, samt håndterig av ulike byrårelasjoner er du vant med. 

Du har erfaring med personalledelse, bygge team og samtidig spille hver enkelt ansatt god. Tydelighet, ambisiøs og planmessig med et strategisk godt hode og operasjonell handlekraft er ord som beskriver deg i denne rollen.  

I tillegg ser vi for oss at du har erfaring fra å inngå avtaler med, utvikle portefølje og samarbeide med reklame- og mediebyrå og digitalbyråer, erfaring fra å jobbe internasjonalt på tvers av merkevarer og landegrenser og meget gode muntlige og skriftlige engelsk kunnskaper

Om du i tillegg deler vår friluftsinteresser syns vi det er spesielt gøy!

Devold tilbyr

Devold tilbyr en spennende jobb hvor du får store muligheter til å påvirke hvordan vi skal jobbe med merkevaren og vokse fremover. Denne veksten vil gjøre det mulig for deg å vokse med selskapet og få utviklet deg videre både faglig og personlig. Hos oss er strukturen flat og vi er en dyktig og engasjert gjeng som er opptatt av å ha det gøy på jobb. Vi kan også love deg mange lag med ull som vil vare livet ut.

Hovedkontoret vårt ligger i Langevåg ved Ålesund, men vi har også et kontor på Skøyen i Oslo der flere av våre flinke kolleger jobber. Arbeidssted er derfor enten Ålesund eller Oslo.

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon