Design House søker byråleder

Er du en entusiastisk, strategisk og kreativ lagspiller med lyst og erfaring til å lede et av Norges fremste designbyråer?

Design House består av et team engasjerte og dedikerte mennesker som sammen jobber målrettet for å gi norske, kjente merkevarer personlighet og særpreg. Gjennom konstruktive og strategiske prosesser sammen med våre oppdragsgivere, skaper vi effektiv og salgsutløsende pakningsdesign. Arbeidet vi gjør er basert på bred kategoriforståelse, erfaring så vel som nytenking – og store mengder entusiasme for faget. Vi er stolte av å ha fått tildelt andreplassen i kåringen av årets designbyrå 2020.

Nå er vi på jakt etter en ny byråleder som kan drive oss videre, rigge oss for en ny tid, styrke våre strategiske kvaliteter ytterligere og bidra til videre vekst for Design House. Vi ser etter deg som evner å skape entusiasme både internt og eksternt. Du vil bli den fremste ambassadøren vår og vil være ansvarlig for vår posisjonering for fremtiden. Vi tror det innebærer at du tør å tenke stort og at du er en tydelig lederskikkelse som setter kurs og styrer oss fremover.

 Som vår byråleder vil du ha det overordnede kreative ansvaret og lede kreative prosesser, både internt og eksternt. Vi ser etter deg med et godt idéhode, god formidlingsevne og som kan være en god sparringspartner for de kreative. Du er en typisk lagspiller med god formidlingsevne og gjennomslagskraft.

 En viktig del av jobben din vil også handle om å jobbe operativt med kunder og strategiprosesser. Vi ser derfor etter deg som er en god merkevarerådgiver og som kan engasjere kundene rundt våre kreative løsninger, med gode merkevarestrategier. Du har nok et godt nettverk i bransjen og drives av å både kunne finne og vinne nye kunder til byrået.

Vi tror du har en lederrolle eller en nøkkelfunksjon i et byrå, kommunikasjonshus eller i en markedsavdeling i dag. Er du i tillegg engasjert, tydelig og involverende? Ta kontakt med Nejra for mer informasjon.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt
Kontaktpersoner: