Clear Channel ansatte Senior Media Analyst

Clear Channel ansatte sin Senior Media Analyst med teft. Ser dere etter rett person til å forstår og presentere deres data? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen for en fagprat.

Les om Mihai Dumitrescu som ble ansatt i rollen og Sissel Uttisrud som ansatte han her

Bli arkitekten bak vår markedsinnsikt: vi søker deg som kan transformere data til strategier og løfte vår markedsposisjon til nye høyder! 

Clear Channel er en av Norges og verdens ledende aktører innen utendørsreklame. Vi jobber med å hjelpe merkevarer og annonsører med å nå ut til forbrukerne med effektiv reklame på rett sted til rett tid. Vårt selskap består av dyktige folk innen analyse, kreativitet, salg, planlegging og leveranse.

Clear Channel styrker laget og søker en proaktiv og nytenkende Senior Media Analyst til vår Marketing & Communication-avdeling under ledelse av Cecilie Foss. Denne nyetablerte rollen i vårt team på fire, vil fokusere på å fremme innsikts- og analysekapasiteten vår, og du vil være sentral i å utvikle analysedrevne beslutningsprosesser. Din innsikt vil være nøkkelen til å forstå kundenes behov og preferanser, og til å forme strategier som styrker vår posisjon i markedet.

Ansvarsområder:

 • Drive prosessen og oppsummere målinger av kampanjeeffektivitet og identifisere kontinuerlige forbedringer i prosessen
 • Pushe innsiktdrevet salg ved proaktivt å gi markedsinnsikt og viktige trender til salgsavdelingen og resten av organisasjonen.
 • Ha en dyp forståelse av våre produkter og tjenester, samt identifisere fremtidige muligheter for vekst og innovasjon
 • Bidrag til salgspresentasjoner, innsikt-/trendrapporter, produktutvikling o.l.
 • Delta i kundemøter for å presentere analyser og innsikter, og bidra til å styrke kunderelasjoner

Kvalifikasjoner:

 • Relevant akademisk utdanning
 • Minimum tre års erfaring fra analyse- og innsiktsarbeid, fortrinnsvis i mediebransjen
 • God kjennskap til mediebransjen og de ulike mediekanalene
 • God erfaring med å lede større prosjekter
 • Kjennskap til Power BI, Nielsen, Forbruker & Media (Kantar), Office
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Du er en person med høy arbeidskapasitet, som er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Du er vant til å ha ansvar for egne oppgaver og jobbe selvstendig, men ser også verdien av samarbeid mellom avdelingene. Vi tror du er en omgjengelig person som er trygg i samhandling med andre, og som tilpasser deg situasjoner og mennesketyper. Du er en naturlig støttespiller, ivrig etter å dele din kunnskap og innsikt med andre.

Hva kan vi tilby?

 • En sentral og spennende rolle i et bransjeledende selskap
 • Et energisk arbeidsmiljø med sterkt fokus på teamarbeid og kollegial støtte
 • Utmerkede muligheter for personlig og profesjonell vekst

Kreativt arbeidsmiljø og gode samarbeidsmuligheter
Vi etterstreber å tilby et arbeidsmiljø som stimulerer kreativitet og samarbeid mellom kolleger og team. Våre kontaktpunkter er både lokale, skandinaviske og globale, noe som gir gode forutsetninger for spennende karriereveier.

Vi tar pulsen på våre medarbeidere
Spørsmål knyttet til kultur og lederskap er sentrale for oss i Clear Channel, og de gjennomsyrer alt vi gjør. For å ha et godt og oppdatert bilde av hvordan våre medarbeidere trives og om de har de rette forutsetningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, tar vi pulsen på hele selskapet med jevnlige medarbeiderundersøkelser og resultatene gås gjennom med respektiv leder og team, slik at vi kan jobbe med forbedringer knyttet til de ulike områdene.

Ansattfordeler
Ansatte i Clear Channel har gode pensjons -og forsikringsordninger, og tilgang til en rekke fordeler, deriblant reiser og overnatting, trening etc. Vår Sosialkomité setter i gang en rekke happenings i løpet av året; alt fra afterworks, julebord og sommerfest til fellestrening og andre hyggelige tilstelninger.

Hovedkontor
Vi holder til i flotte, nye lokaler midt i Oslo sentrum. Vi tror og vet at magi skapes når vi sees fysisk og jobber sammen, og har derfor en office-first-policy. Vi har tilgang til en moderne kantine med sunt, godt og variert tilbud, til en meget hyggelig pris. Våre ansatte har også tilgang til garderobe, dusj og håndkleservice.

Er vi noe for deg?
Her kan du lese mer om Clear Channel. Tror du at vi kan være en spennende karrierevei for deg? Under ledige stillinger kan du se hvilke stillinger som for tiden er ledige i Clear Channel Skandinavia.

Her kan du se «Vår vei» – et verdigrunnlag som veileder oss i det daglige arbeidet vårt.

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon