Circle K ansatte vikar – CRM-markedsfører

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste digitale markedsføreren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Vårt fordelsprogram Circle K Extra har nesten en million medlemmer, og fantastiske verktøy for å gi de relevante tilbud som medlemmene har bruk for. Nå ser vi etter deg som har erfaring med digital kommunikasjon og markedsføring, som har lyst til å jobbe sammen med noen av markedets mest kunnskapsrike markedsførere. I Circle K benytter vi teknologi og metoder for CRM og fordelsprogram som andre markedsførere bare snakker om. Vi tror du er en nysgjerrig, kreativ og analytisk markedsfører som elsker å klekke ut konsepter og kommunikasjonsløp som skaper effekt. 

Medlemmene av fordelsprogrammet forventer gode tilbud på vask, mat og drivstoff og lading. Det er vår jobb å lage tilbudene og nå ut til de rette kundene på rett tid for å gjøre turen deres bedre.

Dine oppgaver: 

  • Følge opp, og videreutvikle vår aktivitetskalender
  • Produksjon av nyhetsbrev, SMS og annen digital kommunikasjon i vårt lojalitetsprogram.
  • Utvikle kampanjer og konsepter sammen med våre kategoriansvarlige
  • Velge kanaler, segmenter og materiell for optimal relevans og effekt
  • Jobbe med forbrukerinnsikt og analyse
  • Kommunisere og koordinere med vårt reklamebyrå, in-house byrå og tekniske miljø for å effektuere aktivitetene
  • Samarbeide med hele markedsavdelingen for å identifisere nye muligheter og gode idéer
  • Kunnskapsdeling med vårt internasjonale CRM- og marketing-miljø

Du har erfaring fra å jobbe med aktivitets- og kampanjeplanlegging i et digitalt miljø i en markedsavdeling eller byrå. Du er selvgående og trives når du kan klekke ut gode aktiviteter og konsepter, lage godt innhold og måle og lære av resultatene tiltakene gir. Erfaring med kundeklubb, CRM og lojalitet er en fordel, men viktigst er at du har erfaring med digital, målbar markedsføring. Du skriver godt norsk, er god på design og billedbruk, og kan sette deg inn i kundenes behov og modus når du jobber. 

Stillingen er foreløpig et vikariat. Hos oss vil du lære mye nytt, og få rom til å utvikle deg i et kunnskapsrikt, engasjert og avansert markedsmiljø.

Se flere løste oppdrag og referansecaser her

Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon