Morgenstern søker daglig leder

Byrålederen til Morgenstern er funnet og ansatt, er dere på jakt etter en leder til deres byråmiljø? Ta kontakt med Henrik Sandberg for en bransjeprat.

Se flere referansecaser for gode byråansettelser

Norges mest ambisiøse kreative miljø søker ny daglig leder.

Vi er åpne for søkere fra ulike deler av kommunikasjonsbransjen, både på kundesiden og i medieverden. Men, siden daglig leder også skal jobbe som rådgiver, er det krav til faglig kompetanse. Du må kunne argumentere for kreativitet, og vite hvordan den selges.

Du har en stødig lederstil og en samlende effekt på kolleger og kunder. Du trives like godt i møterommet som blant kollegene dine, og du vet at det er gjennom å bygge lag og spille andre gode du skaper de beste resultatene.

Morgenstern er et ambisiøst, uformelt og hyggelig arbeidsmiljø som er sultne på å forløse potensialet sitt ordentlig. Om du blir nysgjerrig på oss ved å lese dette vil vi svært gjerne høre fra deg.

Litt om byrået
Morgenstern har i dag tre senior kreative team, alle med bakgrunn fra TRY reklamebyrå. Vi er tre senior prosjektledere, tre rådgivere, en designavdeling på fem personer, samt et in-house produksjonsbyrå for film med to produsenter og en regissør. Totalt teller byrået 26 ansatte.

Morgenstern har vunnet en rekke priser i både inn- og utland, og brakdebuterte på tredjeplass i byråprofil 2020. Økonomien i selskapet er solid. Byrået har levert overskudd i samtlige driftsår, og fjoråret ga rekorder i omsetning, byråinntekt og resultat.

Hva vi ser etter

Morgenstern trenger en leder som også jobber med kunder og selger reklame.

De ansatte ønsker seg en leder som motiverer laget til å yte. En som går foran og har lyst til å vinne. Vi ser etter en leder med gode mellommenneskelige egenskaper. En som trives med å jobbe sammen med et partnerskap som har sterke meninger og visjoner for selskapet.

Vi trenger en leder som tror på hovedstrategien – å bruke kreativitet som konkurransefortrinn for kundene – men som også utfordrer oss og skaper diskusjon. Vi er opptatt av at anerkjennelse skal komme som resultat av det engasjementet og den effekten reklamen skaper. Derfor tror vi på å la jobbene snakke.

Ansvarsområder i stikkord:

  • Lede og utvikle byrået gjennom organisk vekst
  • Personal- og lederansvar
  • Ivareta eiernes ambisjoner og mål med virksomheten
  • Definere strategi/målbilde og identifisere forretningsmuligheter
  • Gjennomføre / være pådriver for strategisk salg og relasjonsbygging

Hvilken kultur skal du jobbe i?

Et profesjonelt, men uhøytidelig arbeidsmiljø med høyt tempo, korte prosesser, stort resultatfokus og høyt engasjement.

Hva kan vi tilby

Vår nye byråleder kan glede seg til å en dag lede landets beste reklamebyrå. Det blir ikke lett. Men det blir veldig gøy.

Vi ser etter en leder som skal være hos oss over tid. Vi har ingen planer om å selge oss ut eller slå oss sammen med noen. Vi skal ikke bli noe helt annet enn vi er. Vi skal gjøre det vi kan, bare bedre. Partnerskapet er enige om at Morgenstern er et langsiktig prosjekt der vi sammen skaper arbeidsplassen vi alltid har drømt om.

Stillingen innebærer også en intensjon om partnerskap fra vår side. Dette vil vurderes etter første fulle driftsår, og ut ifra målsettinger og vår oppfatning av deg som leder. Lønn etter avtale.

Personlige egenskaper

  • Du har sterk gjennomføringsevne
  • Du er selvgående og strukturert
  • Du har evne til å se nye muligheter
  • Du er flink med folk og god til å få dem med deg
  • Du er forretningsfokusert, ambisiøs og kommersiell

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon