Bank2 ansatte markedssjef

Bank2 søker nå etter en markedssjef som skal bidra til å øke kjennskap og kunnskap om Bank2, nå våre salgsmål og sikre høy kundetilfredshet. Du vil få ansvaret for å utvikle bankens markeds- og kommunikasjonsstrategi, og være kontakt mot relevante byråer og samarbeidspartnere.

Vi ser etter en markedssjef som har jobbet med flere ulike disipliner innen markedsføring og kommunikasjon, men først og fremst har solid digital forståelse og erfaring fra ulike verktøy som en digital markedsfører skal ha. Du jobber strukturert og innsiktsbasert, og er ikke redd for å ta tak i mange av de lavthengende fruktene vi har for et smartere og mer effektivt markedsarbeid. Rollen har budsjett- og resultatansvar, og rapporterer til Leder salg og marked..

Dette er en sammensatt rolle som også omfatter kommunikasjonsarbeid internt og eksternt, og som skal bygge en posisjon og skape engasjement blant våre ansatte, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Vi tror god historiefortelling er en viktig suksessfaktor for å lykkes, så det vil være en stor fordel om du liker å finne frem til de gode historiene og formidle disse.

Vi ser etter følgende kvalifikasjoner og bakgrunn:

  • Flere års erfaring med digital markedsføring og kommunikasjon, samt bruk av digitale verktøy som Google Analytics, Google Ads, SoME, publiseringsverktøy som WordPress og Sitecore vil være en fordel.
  • Erfaring med å utvikle og gjennomføre digitale kampanjer som tiltrekker, pleier og konverter leads, samt kampanjer som virker merkevarebyggende.
  • Evne til å formidle budskap på en enkel og engasjerende måte som treffer målgruppene gjennom bruk av content og PR, samt forståelse for hvordan dette henger sammen med SEO.
  • Sterk kommersiell teft og forretningsforståelse.
  • Utdanning innen markedsføring, kommunikasjon eller et annet relevant fag.
  • Meget gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper.
  • Erfaring fra markedsarbeid i bank/finans er ønskelig, men ikke et krav.

Du er en person som liker å samarbeide med ulike deler av organisasjonen og jobber kundeorientert. Du tar initiativ og ansvar, og har stor arbeidskapasitet. Våre kjerneverdier Engasjert, Løsningsorientert og Ansvarlig er noe du lett kan identifisere deg med.

Vi holder til i morderne lokaler sentralt i Oslo, Henrik Ibsens gate 60B, og Bank2 er en del av Eika-gruppen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og et godt arbeidsmiljø med mange muligheter for spennende arbeidsoppgaver og påvirkning.

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon