Apotek 1 ansatte digital markedsfører med teft

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste digitale markedsføreren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Se flere referansecaser her

Dette er utlysningen:

Er du en resultatorientert SEM-spesialist som ønsker utvidet ansvar innen digital markedsføring i Norges største apotekkjede?

Apotek 1, Norges største apotekkjede, søker nå en digital markedsfører med ansvar for å videreutvikle vår digitale kommunikasjonsstrategi. Du får en sentral rolle i å øke trafikk og konverteringer i Apotek 1 sine salgskanaler, og sikre at vi når de riktige målgruppene gjennom analyser og optimalisering. 

I markedsavdelingen vil du bidra til å utvikle og implementere digital annonsering som støtter opp om vår overordnede markedsføringsstrategi og sikrer våre vekstmål både i fysiske apotek og i netthandel. Det er viktig at du holder deg faglig oppdatert på digitale kommunikasjonsvirkemidler, slik at vi alltid kan ligge et steg foran våre konkurrenter

vi ser etter deg som har helhetlig forståelse for søk, og evnen til å se dette i et større perspektiv. Du forstår samspillet mellom SEM og SEO, selv om ditt ansvarsområde primært ligger i den betalte delen av søk. Det blir ditt ansvar å utvikle og optimalisere annonsering i øvrige digitale kommunikasjonsflater som f.eks. display, online video og native annonser i tett samarbeid med markedsavdelingen og mediebyrå.  

Som vår digitale markedsfører vil du:

 • Planlegge, implementere og optimalisere digitale markedsføringskampanjer for å øke trafikk og salg i Apotek 1 sine over 450 apotek og i nettbutikken
 • Være operativt ansvarlig for SEM med ansvar for strategi, gjennomføring, optimalisering og rapportering
 • Jobbe tett med avdelinger som kategori og netthandel.  Dette er områder i stor vekst som er viktige strategiske prioriteringer for Apotek 1 i årene fremover.  
 • Bidra til å utvikle og optimalisere display, online video og native annonser
 • Overvåke og analysere nøkkelindikatorer, og bruke innsiktene til å kontinuerlig forbedre resultater
 • Samarbeide med eksterne byråer og interne avdelinger for å sikre en helhetlig og effektiv markedsføringsstrategi
 • Holde deg oppdatert på trender og best practice innen digital markedsføring og e-handel
 • Implementere nye ideer og teknologier i vår digitale kommunikasjonsstrategi

Vi ser etter deg som har solid erfaring med SEM og kan vise til gode resultater fra tidligere prosjekter. Du har erfaring med display, online video og native annonser eller et genuint ønske om å utvikle din digitale kompetanse også innenfor disse annonseflatene.  

Du er en analytisk og nysgjerrig person som alltid er på jakt etter måter å forbedre resultater på. Du har også evnen til å kommunisere komplekse analyser på en enkel måte, og trives med å jobbe i tverrfaglige team. Med kommersiell drivkraft med interesse for den digitale kundereisen og god forretningsteft ser du muligheter og ta avgjørelser som bidrar til vår suksess. 

Vi ønsker oss at du er selvgående, kreativ, initiativrik og målbevisst. Nysgjerrighet overfor nye fagområder som er viktig for forretningsområdet, vil også være en stor fordel for å kunne holde tritt med stadig endrede markedsforhold og kundekrav. Du er opptatt av læring og av å dele læringen med dine kollegaer. 

 Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse innen markedsføring/økonomi
 • Solid og operativ erfaring innen SEM
 • Operativ erfaring med Google og Bing sine annonseprodukter
 • Relevant erfaring fra netthandel og performance marketing
 • God forståelse for digitale kundereiser og omnikanal strategier
 • Solid erfaring med å analysere data gjennom bruk av relevante analyseverktøy
 • Evnen til å kommunisere komplekse analyser på en enkel og tydelig måte

Vi tilbyr en spennende stilling i en av Norges mest kjente merkevarer, hvor du vil ha stor påvirkningskraft på vår digitale satsing. Du vil også få muligheten til å jobbe med de nyeste teknologiene og verktøyene innen digital markedsføring.  

Du blir en del av et fantastisk dedikert team i en organisasjon som er opptatt av å jobbe fremtidsrettet og nyskapende. Vi tør å satse på ny teknologi! I Apotek 1 er vi alle lagspillere, og hevder å ha en jobb med mening. Vi arbeider med hverandre, for hverandre – og i en hektisk hverdag strekker vi oss langt for å løse oppgaver for kundene, apotekene, og leverandørene. Det er stor takhøyde, og god plass til å utvikle deg selv og dine kompetanser. Samtidig blir du en del av Norges største apotekkjede, med klare ambisjoner for fremtidens apotekhandel. Du får også:

 • Gode lønnsbetingelser og attraktive personalgoder, som gunstige forsikring- og pensjonsordninger
 • Eget treningslokale på kontoradressen og et aktivt bedriftsidrettslag
 • Jobb i en kjede med ambisjoner – i flere år har Apotek 1 blitt kåret til bransjevinner i Norsk kundebarometer og har de mest fornøyde kundene
 • En arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar innen omsorg og helse.  Vi samarbeider med Røde Kors for å styrke Røde Kors sitt humanitære arbeid lokalt

Arbeidssted: Skårer, Lørenskog. 

Se flere referansecaser her

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon