Ahlsell ansatte Content Manager

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste innholdsmedarbeideren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Se andre løste oppdrag og referansecaser fra Teft

En virksomhet med en omsetning på over 6,5 milliarder kroner bør være mer kjent og ta litt mer plass enn det Ahlsell gjør i dag, synes du ikke? Her har du sjansen til å være med på et omdømmeprosjekt det finnes få av i dette landet.

Utgangspunktet er godt. Ahlsell har en solid posisjon i markedet, og den skal vi bygge videre på. Vi har produktene som skal til, god distribusjon gjennom både butikker og netthandel, kompetente medarbeidere, en styrket satsing på bærekraft og solide ambisjoner for vekst frem mot 2025. En viktig brikke for å nå målene våre er at enda flere blir kjent med oss og ser hvordan Ahlsell kan løse akkurat deres behov  – og der kommer du inn.

Hos Ahlsell vil du i stor grad være med på å forme din egen rolle i et kreativt team under oppbygging, og du vil samarbeide med kollegaer internt både i Norge og Sverige, så vel som eksterne samarbeidspartnere. Du vil jobbe med B2B, og sikre at vi går ut i markedet med en treffsikker kommunikasjon mot riktige målgrupper.

Arbeidsoppgaver og ansvar

Som innholdsansvarlig i Ahlsells markeds- og kommunikasjonsavdeling vil du ha en bred rolle. Du bidrar til utviklingen av merkevaren ved hjelp av det skrevne ord. Du behersker hele prosessen fra research og analyse til selve håndverket med å skrive tekster. Du utvikler, publiserer og optimaliserer innhold i alle flater basert på analyser/innsikt, nye kampanjer, nye produkter, nyhetsbildet osv. Du ser det store bildet, skriver engasjerende og salgsutløsende tekster, og kan gjøre komplekse sammenhenger enkle å forstå. I rollen bør du kunne veksle mellom strategiske og operative oppgaver.

Erfaring og bakgrunn: 

  • Relevant bachelor
  • Minimum 3-5 års erfaring innen innholdsproduksjon og digital kommunikasjon
  • Erfaring med digital markedsføring på sosiale medier
  • Erfaring med CMS og aller helst e-handelsløsninger
  • God på analyse og bruk av analyseverktøy 
  • Må beherske norsk og engelsk svært godt skriftlig og muntlig

Vi tror du har en god penn, og er glad i å skrive enkelt og forståelig rundt komplekse produkter og tjenester. Du er god til å kommunisere til relevante målgrupper, og har interesse for å skape innsiktsdrevet kommunikasjon. Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner, er proaktiv, kreativ og løsningsorientert. Vi tror du trives med høy grad av selvstendighet, og operativ gjennomføringskraft. Det er viktig at du er strukturert, og nysgjerrig på nye medier og muligheter.

Hva kan vi tilby?

I Ahlsell vil du få være med på å sette standarden for god markedskommunikasjon i årene som kommer. Du får en trygg og solid arbeidsgiver med «tingene på stell», og med et arbeidsmiljø hvor vi heier på hverandre og verdsetter gjensidig tillit og frihet. Vi flytter inn i nye, grønne lokaler på Brobekk til nyttår.

Om selskapet

Ahlsell gjør det enklere å være proff gjennom å levere et bredt sortiment av VVS-, VA-, elektro-, verktøy og personlig verneutstyrsprodukter. Vi er Norges største fullsortimentsgrossist til bygg, anlegg og industri, med over 1200 medarbeidere, 38 butikker og salgskontorer over hele landet, samt en nettbutikk med milliardomsetning. Omsetningen for Ahlsell Norge er totalt på cirka 6,5 milliarder kroner. Vi er en del av et internasjonalt konsern som omsetter for 37 milliarder svenske kroner, med totalt 5 900 medarbeidere. Ahlsellkonsernet jobber for å redusere klimapåvirkningen og har som mål å halvere CO2-avtrykket fra 2016 til 2030, med mål om å være fossilfrie senest 2045.

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon