Ahlsell ansatte E-commerce Manager

Dette oppdraget er løst – vil du snakke med oss om hvordan dere kan finne den beste digitale markedsføreren til deres miljø? Ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen

Nordens markedsledende grossist til profesjonelle kunder innen VVS, Elektro, Industri, Bygg og Anlegg, satser videre på nett. Vi søker en nettbutikksjef som skal ta salget til nye høyder. Er det deg?

E-commerce er et stort satsingsområde i Ahlsell. Vi ønsker å jobbe mer datadrevet og effektivt for å skape en enda bedre kundeopplevelse på nett. Derfor søker vi etter en operativ nettbutikksjef for det norske markedet.

I rollen som E-commerce Manager har du resultatansvar for nettbutikken, og skal bidra til fortsatt vekst og lønnsomhet gjennom målrettet salg og kampanjer på nett. Du er ansvarlig for optimalisering av trafikk, konvertering og salg, brukeranalyse, data og A/B- og brukertesting for å sikre gode resultater. I tillegg vil du være ansvarlig for menystruktur, kategorisering, interne søk, produktforslag og merchandising i nettbutikken.

Sammen med teamet på masterdata skal du bidra til at alle produktsider til enhver tid er oppdatert med bilder, tekster og video. Du jobber også tett med markedsavdelingen i Norge, hvor utvikling av relevant innhold for våre kunder står sentralt.

Du vil sammen med konsernets digitale team (lokalisert i Sverige) sørge for å kvalitetssikre funksjonaliteten i nettbutikken, og stille tydelige krav for kontinuerlig optimalisering. Som E-commerce manager blir du en del av både et norsk og et nordisk team med tilgang til intern og ekstern ekspertise.

Som E-commerce Manager vil viktige arbeidsoppgaver være:

  • Salgsansvarlig for nettbutikken Ahlsell.no
  • Utvikle og sikre gjennomføring av kampanjer og aktiviteter på nett
  • Analysere kundereisen og konvertere aktive brukere til betalende kunder
  • Bruke analyseverktøy (f.eks. Google Analytics) for utvikling og kommersialisering
  • Profesjonalisering av kundekommunikasjonen gjennom bruk av marketing automation
  • Gjøre kommersielle prioriteringer i drift og prosjekter
  • Bidra med utvikling av omnikanalkonsepter i fysisk butikk som digital kjøpshjelp og «Hent i butikk»

Vi søker deg som har spisskompetanse på E-commerce. Du har jobbet med kundereiser som omfatter både nettbutikk og fysiske butikker, og vet hvordan en kan optimalisere digitale brukergrensesnitt mot kunde. Du bruker analyse for å oppnå stadig bedre salgsresultater. Med stor gjennomføringsevne og er du opptatt av å levere kvalitet, såvel som å samarbeide godt på tvers av avdelinger og landegrenser.

Vi ønsker deg som ser verdien av CRM og muligheten til å øke andelen lojale kunder og øke frekvensen på kjøpene.

I Ahlsell får du jobbe i en nyopprettet stilling med mye ansvar og eierskap. Du har ambisjoner om å utvikle både deg selv og Ahlsell. Du får stort spillerom til å iverksette, prioritere og finne løsninger du mener er best for økt salg i en allerede godt drevet nettbutikk.

Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon