Bestilling av lønnsrapport

Bransjerapporten har delt inn og analysert svarene fra over 1000 respondenter med roller i byråer, markedsavdelinger og mediehusene. Med denne statistikken har vi et unikt utgangspunkt for å finne svært detaljerte data om spesialistene innen de forskjellige fagområdene i vår bransje. Hvert år presenterer vi trendene i rapporten, men vi kan også hente ut detaljerte lønnsnivåer som kan vise seg nyttige for å vurdere om dere har et riktig lønnsnivå, hva nyansettelser kan koste og bidra med dokumentasjon inn i diskusjoner med ansatte og eiere.

Vi trenger å vite hvilke fagområder/titler dere ønsker informasjon om, samt ansiennitets- eller aldersnivå. Vi vil hente ut inntil 5 kategorier fra statistikken i en rapport.

Når du har sendt oss dette trenger vi ca. en uke på å ta ut tallene og produsere rapporten. Skulle vi ha spørsmål vi trenger svar på tar vi kontakt med deg direkte, men du får uansett en bekreftelse på bestillingen fra oss så snart vi har mottatt denne. Prisen for rapporten er kr 15.000,- eks mva.

Ta kontakt med din rådgiver i Teft eller bruk knappen

Bestill her