Vil du jobbe i Bama og få folk til å spise mer frukt og grønt?

Som Norges ledende selskap innen frukt og grønt føler BAMA et ansvar og engasjement, ikke bare for å tilby ferske og sunne produkter, men også for å engasjere seg innen både kosthold og aktivitet, etisk handel og bærekraft.

På nettsidene bama.no og i sine sosiale kanaler deler de historier, tips, kunnskap og inspirasjon med forbrukerne. Til å fylle disse kanalene med enda mer fengende innhold søker de nå etter en innholdsprodusent, med god kompetanse innen videoproduksjon.

Til å lede kreative prosesser i markedsavdelingen ser de etter en prosjektleder med relevant erfaring fra byrå.

Stor bedrift med mange muligheter og en variert hverdag

Markedsavdelingen består i dag av 17 personer med ulik bakgrunn. De har kompetanse på kommunikasjon, markedsføring, sponsorater, innholdsproduksjon, design og ernæring. En flott gjeng, i følge marketingsjef Ingebjørg Hjortdahl.

– BAMAs overordnede mål er få folk til å spise mer frukt, grønt og bær. Det gjøres i tett samarbeid med kunder og verdikjeden, så her vil du opparbeide deg god forretningsforståelse, forteller Ingebjørg Hjortdahl.

Hun forteller om en variert hverdag der de både jobber langsiktig og hiver seg rundt når behovet oppstår.

Det gjør hverdagen spennende, vel å merke hvis man trives med en hektisk hverdag og er proaktiv. Hos oss er det også viktig med god kommersiell forståelse, sier Ingebjørg.

Som leder gir Ingebjørg mye frihet under ansvar, så lenge man er ansvarsbevisst.

-Jeg setter pris på proaktive medarbeidere, og jeg er en leder som lar deg styre mye av hverdagen selv så lenge du leverer. Men jeg stiller også høye krav til kvalitet og evne til å levere på deadline. Jeg setter veldig stor pris på medarbeidere som tar initiativ og ser utviklingsmuligheter selv. Vi er på jakt etter positive do´ere, sier Ingebjørg.

Eat Move Sleep

I samarbeid med Norges Fotballforbund og EAT, har Bama gruppen skapt inspirasjons – og kunnskapskonseptet Eat Move Sleep, der målet er å motivere barn og unge til å ta mer bevisste og riktige valg i hverdagen for et sunnere kosthold, mer fysisk aktivitet og nok søvn.

Her kan du lese mer om dette

-Hos oss vil du få kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å ta riktigere valg i hverdagen når det gjelder mat, mosjon og søvn, sier Ingebjørg.