Oslo Pensjonsforsikring lanserer Kassa – et enkelt og rettferdig boliglån for alle

– Med Kassa skal man slippe å bekymre seg og ikke betale mer enn det som er nødvendig. Konseptet baserer seg på at alle skal behandles likt. Det som teller når renta settes er boligens verdi sett opp mot boliglånet ditt, forklarer Ingjerd Grenne Thurmer, som starter som merkevare- og kommunikasjonsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring (OPF) i midten av november.

Med Kassa får du en av markedets beste rente, gebyrfritt, helt uten å forhandle. OPF har tatt utgangspunkt i behovet folk flest har om et boliglån som er enkelt å forholde seg til, som er oversiktlig og har en rettferdig pris. Den mest rettferdige prisen er boligens verdi koblet med boliglånet, og skal være blant markedets beste.

Portrett av Ingjerd i OPF

Ingjerd starter som merkevare- og kommunikasjonsdirektør i OPF i midten av november.

Til å synliggjøre og markedsføre Kassa for OPFs eksisterende og fremtidige kunder, skal selskapet nå ansette en Marketing spesialist.

– Vi ser etter deg med kommersiell bakgrunn som har både strategisk og operativ erfaring fra markedsføring og kundekommunikasjon. Du vil ha hovedansvar for den løpende markedsføringen av merkevaren Kassa. Samtidig vil du også være en viktig bidragsyter i arbeidet med OPFs øvrige satsinger og merkevarebygging, forklarer Ingjerd.

Ambisiøse mål

OPF ønsker å tydeliggjøre sin posisjon i markedet og Kassa vil være en spydspiss i dette arbeidet fremover. I rollen som Marketing spesialist vil du derfor få stor påvirkningskraft og samarbeide tett med forretningsutviklere, utlånsavdelingen og andre nøkkelpersoner på tvers av selskapet. Målet til OPF er å doble utlånsvolumet i løpet av to år. Det er et ambisiøst mål, men med rett person på plass til å ivareta markedsføring og merkevarebygging av Kassa, har vi stor tro på å lykkes.

Stillingen vil bli en del av det nyetablerte teamet Kommunikasjon og merkevare i OPF. Teamet vil bestå av 5 personer, inklusive rollen som Marketing spesialist. Ingjerd vil være nærmeste leder.

– Vi ser etter en dyktig Marketing spesialist som er god innenfor fagområdet sitt, trygg på seg selv og brenner for å skape engasjement og utvikle gode budskap som treffer de ulike målgruppene til Kassa. Det er også viktig å kunne samarbeide godt med andre, både i teamet og på tvers av organisasjonen. Her vil det bli spennende muligheter, i en jobb som er veldig viktig, både for OPF samt dagens og fremtidens kunder, fastslår Ingjerd.

Spennende endringsreise og stor påvirkningskraft

Oslo Pensjonsforsikring er et lite, men solid selskap med godt arbeidsmiljø, gode betingelser og faglig spennende oppgaver. Selskapet har en viktig samfunnsmessig oppgave – å forvalte medlemmenes og kundenes fremtidige inntekter på best mulig måte samt sørge for at et stort antall mennesker skal få riktig pensjon inn på konto i hele sin pensjonisttilværelse.

– Fra et merkevareperspektiv har vi et viktig ansvar for å modernisere våre digitale kanaler og forenkle kommunikasjonen. Pensjon er komplisert – og noe folk vegrer seg for å bruke tid på. Vi har et ansvar for at medlemmene forstår sine rettigheter og plikter når det gjelder pensjon og forsikring. Derfor vil selvbetjeningsløsninger og god informasjon i alle kanaler og kontaktpunkter, ha høy prioritet. Det blir veldig givende å kunne bidra slik at kundene og medlemmene kan navigere seg frem i denne jungelen, forklarer Ingjerd.

I OPF vil du få en variert og spennende arbeidshverdag med fleksibel arbeidstid. Det ligger kanskje litt i kortene, men du får også en pensjonsordning med en av de beste innskuddsordningene i markedet.

– Nå har OPF akkurat flyttet inn i splitter nye lokaler ved St. Olavs Plass i Oslo sentrum. Det blir et veldig fint sted å jobbe og jeg gleder meg selv til å få dette som arbeidsplass nå i november, forteller Ingjerd.

Det ikoniske trekantbygget på Tullin er tegnet av den anerkjente arkitekten Erling Viksjø. Bygget er nå totalrehabilitert til en topp moderne kontoreiendom. Området rundt, Tullinkvartalet, er en ny og innovativ bydel i Oslo med moderne kontorbygg, spennende gatekunst, restauranter og kaféer, møtesteder.

Flat struktur og kunnskapsdeling

Miljøet i selskapet er preget av engasjerte og hyggelige kollegaer, og en god blanding av begge kjønn i alle aldre. Totalt i selskapet jobber det rundt 120 personer. Selskapet har en flat organisasjonsstruktur med kort vei fra idé, til beslutning og handling.

Karin Anne Cartner er fagansvarlig for kundekommunikasjon i OPF og forteller om en veldig god arbeidskultur.

Portrett av medarbeider Karin Anne Cartner i OPF

Karin Anne Cartner, fagansvarlig for kundekommunikasjon i OPF.

– Kulturen er preget av stor takhøyde, flat struktur, faglig dyktige kolleger og mye kunnskapsdeling der man som person blir sett og verdsatt. Vi i det nyopprettede teamet brenner for faget, både våre egne spesialområder og helheten i innenfor merkevare, marketing og kommunikasjon. Derfor blir det bra å få en hovedansvarlig for Kassa, sier Karin.

– I OPF er vi opptatt av trivsel også utenfor arbeidstid, og inviterer til flere sosiale aktiviteter gjennom året. Alt fra sommerfest, julebord og lønningspilser til arrangementer som skidag, fellestrening, omvisning på Nasjonalmuseet eller andre hyggelige opplevelser, avslutter hun.