Ledige stillinger hos Fullstakk

Fullstakk ble startet i 2016 av 3 gründere med erfaring fra flere startup-prosjekter de hadde gjort sammen. Etter å ha sett potensialet i digital markedsføring for startups og mangelen på kompetanse i markedet, startet de Fullstakk Marketing. Målet var å bygge et byrå som skulle levere dokumenterbar økonomisk vekst til kundene sine ved hjelp av digital markedsføring med datadrevne arbeidsmetoder og gjennomsiktighet.

Nå skal de styrke selskapet med fire nye stillinger:

 

Head of SEO

Brenner du for SEO – faget, kvalitetsleveranser og teamledelse? I rollen som vår Head of SEO vil du lede et team på tre ansatte med mål om å levere Norges råeste SEO-tjeneste.

Les mer her.

Head of SEM

Brenner du for SEM-faget, kvalitetsleveranser og teamledelse?

I rollen som vår Head of SEM skal du bygge din visjon for faget som fagleder i Fullstakk.

Les mer her.

Chief Product Officer

Vil du være med å forme et marked og et selskap?

Chief Product Officer vil ha ansvaret for de konkrete fagområdene vi leverer på til kundene: SEM/SEO/SoMe/Epost/Data etc. For hver av disse vil det være fagledere, og CPO skal lede faglederne. Ansvaret til CPO vil være å sikre at faglederne leverer på alt som inngår i den rollen

Les mer her.

Chief Commercial Officer

Vil du være med å forme et marked og et selskap? Chief Commcerial Officer vil ha ansvaret for Growth Managers (3, snart 4 skt)  som igjen eier kundene. CCO og Growth Managers skal sammen bygge Fullstakk-metoden vi skal bruke i samarbeidene med kundene.

Les mer her.