Celerway: Innovativ teknologi i verdensklasse

Det norske gründerselskapet Celerway konkurrerer mot store internasjonale selskaper og ruster seg nå for å vinne enda flere kunder i USA og Europa. 

Celerway er et norsk gründerselskap som utvikler og selger 4G/5G rutere globalt.  Ved å tilby innovativ teknologi og algoritmer i programvaren tilbyr Celerway høyere båndbredde og mer stabilt internett enn konkurrentene, som er globale selskaper som Cisco, Cradlepoint og Peplink og en rekke mindre utfordrere fra Øst-Europa og Asia.

Audun Fosselie Hansen, CEO i Celerway 

 – Som et relativt nytt og lite selskap kan vi ikke dra nytten av den tilliten man ofte får ved å være en kjent merkevare. Det sier seg selv at det er mer utrygt for en it-sjef eller beslutningstaker å satse på en ukjent bedrift. Derfor må vi alltid bevise at vi kan levere vesentlig bedre enn konkurrentene våre for at noen skal ta sjansen på oss, forteller Audun Fosselie Hansen, CEO i Celerway.

Siden oppstarten i 2012 har selskapet tatt en tydelig posisjon på markedet. I dag teller de 25 ansatte og leverer rutere til store kunder verden over. Det kan være til en superyacht, til busser og ferger, arbeidsplasser, butikker og så videre. Hittil har de kjøpt eksterne marketing-tjenester, men behovet for en inhouse marketing manager har vokst seg stadig større. 

 – Her får vi skape og være innovative hver eneste dag. Det er vi nødt til. Vi er 25 personer totalt og skal konkurrere mot globale bedrifter med tusenvis av ansatte, med egne markedsavdelinger. Det sier seg selv at man skal være glad i utfordringer for å trives her. Har du lyst til å være med på å utvikle markedsføringsbransjen, er dette den riktige jobben for deg, smiler Audun.

Celerway søker International Marketing Manager

Målet med ansettelsen er å forsterke markedsposisjonen i USA og Europa ytterligere.

 – Vi har behov for en person på marketing her på kontoret i Oslo som kan holde i markedsføringen på fast basis og som kan lede de eksterne samarbeidspartnerne våre videre. Nå som pandemien forhåpentligvis snart er over vil man også kunne reise en del i denne stillingen, sier Audun.

Som marketing manager i Celerway vil man jobbe mot det internasjonale B2B-markedet og det vil derfor være en stor fordel med den type erfaring, selv om det ikke er et absolutt krav.

 – Det aller viktigste er kanskje at man mestrer engelsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig, og selvfølgelig at man har solid erfaring og kunnskap innen marketing, forteller Audun.

Internasjonalt miljø ved Lysakerelva

Nylig flyttet gjengen i Celerway inn i nye kontorer på Lilleaker i Oslo, et steinkast fra Lysakerelven. 

 – Vi sitter i åpent landskap og sparrer mye med hverandre. Vi drikker kaffe. Vi har også møterom som blir mye brukt til videokonferanser og telefonmøter med internasjonale kunder og samarbeidspartnere. Vi kan også friste med veldig god lunsj, i en kantine som minner mer om en restaurant, sier Audun.

Audun er opptatt av å hjelpe til med å legge til rette slik at medarbeiderne sine presterer på sitt aller beste, i en hverdag full av spennende oppgaver og utfordringer.

 – Dette er en perfekt jobb for deg som liker å lære og som syns det virker spennende å jobbe i et selskap i sterk internasjonal vekst. Vi er fortsatt en start-up som må være agile og jobbe raskt. Det er lov og prøve å feile. Det er viktig hos oss, fastslår han.

Auduns ambisjon er at Celerway skal vokse og fortsette å matche seg mot de største teknologiselskapene globalt. For som han selv sier: Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lenger tid.