Hvorfor være registrert i Tefts nettverk?

Det åpenbare svaret er fordi vi tilbyr spennende muligheter for alle markedsførere, teknologer, kommunikasjonsspesialister og ledere – som du ikke vil gå glipp av.

Vi deler også innspill og kunnskap med deg om hva som foregår i bransjen vår, som kan være interessant selv om du kanskje ikke er på jobbjakt akkurat nå.

Mesteparten av de som er i vår database er faktisk ikke jobbsøkere, men spesialister og ledere som ønsker å ha en relasjon med oss i Teft og være med i loopen for nyheter og aktiviteter som vi Teft deler med vårt nettverk. Vi bruker også dette nettverket aktivt for å vurdere om noen av stillingene vi jobber med kan være en unik mulighet for deg, men vi spammer deg ikke med tips som ikke er relevante.

Alle som er i vårt nettverk får muligheten til å delta på Bransjeundersøkelsen og hvert år få den omfattende Bransjerapporten som bl.a. gir deg en pekepinn på om du har rett lønn, hvilke miljøer som vokser og hva som rører seg blant fagfolk og arbeidsgivere i vår bransje.

Hvor lang tid tar det?

Det trenger ikke å ta mer enn fem minutter på å registrere deg.

Har du en CV ferdig kan du laste opp denne etter å ha lagt inn kontaktinfo og lenken til LinkedIn. Deretter krysser du av for hvilke miljøer du har erfaring fra og hvilken kompetanse du har. Når du har gjort dette vet vi nok om deg til å segmentere og behandle informasjonen.

Når det er sagt; den dagen du bestemmer deg for å søke nye muligheter bør du ta deg tid til å fylle inn så mange detaljer som mulig for at din profil skal presentere deg på best mulig måte.

Når du har gjort dette, vil det ta deg et minutt å søke på en ledig stilling, eller endre på informasjonen du har lagt inn. Du kan alltid slette profilen din om du vil.

Registrer deg

Hva gjør vi med dine data?

Vi deler aldri data med noen uten å spørre deg på forhånd. Og når du vil dele, så passer vi på at de vi deler med også har forpliktet seg til å behandle din informasjon konfidensielt. Det er viktig for oss at du er helt trygg når du har med oss i Teft å gjøre.

Vi har jobbet med rekruttering til de toneangivende miljøene innen reklame og kommunikasjon siden tidlig på 2000-tallet, og det er mange skikkelig flinke mennesker som har fått jobb gjennom oss  – og det mer enn en gang.

Det er heller ikke sjelden at vi møter våre kandidater igjen som oppdragsgivere – eller oppdragsgivere igjen som kandidater. Det er den morsomme hverdagen hos oss i Teft. Vi håper du vil bli en del av nettverket vårt.

Registrer deg