Et engasjement ga Victoria drømmejobben

-Jeg synes ikke man skal være redd for å søke eller si ja til et engasjement. Jeg har fått fantastiske muligheter. Min oppfordring er å gi bånn gass.

Er du redd for å ta et vikariat? For Victoria Isabel Skaarer var veien til fast jobb i Norwegian et engasjement gjennom Teft.

-Det var en venn som anbefalte meg å ta kontakt. Jeg hadde en veldig oppløftende samtale med en av rådgiverne, noe som førte til at jeg senere ble kontaktet og forespurt om jeg var interessert i et engasjement i markedsavdelingen i Norwegian. Jeg startet i et vikariat som Marketing Project Manager og nå har jeg fått fast jobb i Norwegian, sier Victoria.

Victoria innrømmer at hun var skeptisk til å gå inn i et engasjement, men så var rollen i Norwegian veldig spennende.

-Jeg tok sjansen og sa ja til intervju, og det ble en rask prosess. Jeg var på intervju på en onsdag og startet i engasjementet mandagen uken etter, sier hun.

Har fått fantastiske muligheter

Victoria var først i et vikariat som Marketing Project Manager i Norwegian, hvor hun i samarbeid med markedssjefen i Norge håndterte alt av markedsføring i Norwegian i Norge.

– I tillegg fikk jeg ansvaret for en del nordiske prosjekter på tvers av landene. Jeg har fått veldig spennende arbeidsoppgaver og har ikke angret et sekund på at jeg sa ja til noe som senere ble fast jobb, sier Victoria.

Hennes oppfordring til andre jobbsøkere er å ta sjansen og takke ja til engasjementer.

-Jeg synes ikke man skal være redd for å søke eller si ja til et engasjement. Jeg har fått fantastiske muligheter. Min oppfordring er å gi bånn gass. Det handler jo også om å gjøre seg litt uerstattelig og vise seg frem, slik at arbeidsgiver kan se hvilken god ressurs du faktisk er, sier hun.