Mediabemanning skifter navn til Teft

Har du noen gang lurt på hvorfor vi heter Mediabemanning? Mesteparten av stillingene vi jobber med er knyttet til andre begreper som f.eks. kommunikasjon, markedsføring, design, teknologi, tjenesteutvikling og mer. Vi har også stilt oss dette spørsmålet, og derfor startet vi høsten 2018 jakten på et nytt navn som kunne kle oss bedre.

Både hode og hjerte må være med i vårt arbeid. Enten det handler om å finne rett kandidat til en viktig rolle eller om å gi et råd knyttet til utviklingen av et selskap. Vi tror at evnen til å gjøre kloke valg beror på gode verktøy, god informasjon – og gode instinkter, og opplever at Teft er et langt mer dekkende og relevant navn for det selskapet vi er i dag. Vi ønsket oss et enkelt navn som ikke var begrenset til bransje eller tjenesteområder. Samtidig var vi opptatt av at det skulle være upretensiøst og si noe om oss og vår kultur.

Vi vil fortsatt være en tydelig definert fag- og bransjeleverandør, og kandidater og kunder skal være trygge på at vi jobber med roller og prosesser som er knyttet til kommunikasjon, enten det er strategi, teknologi, kreativitet eller kommersielt.

Vi har fått oss nye nettsider, og vi håper du opplever de som enkle å bruke, informative og velfungerende. Har du innspill eller finner feil som du har lyst til å tipse oss om, send oss gjerne en mail på info@teft.no

Hva betyr dette for deg som kunde?

Navneendringen får ingen praktisk betydning for deg som kunde av oss. Prosjektene du har gående med oss nå blir konvertert inn i vår nye designprofil og vi tar all jobb med dette.

Det du derimot vil oppleve er at vi vil kunne tilby deg et bredere spekter av tjenester enn hva vi tidligere har gjort. På vår teambaserte måte vil vi hjelpe deg med å finne fagspesialister og ledere til faste eller midlertidige stillinger, og vi vil kunne hjelpe deg med lederstøtte og organisasjonsutvikling, employer branding og lønnsrapporter med mer – slik at du på best mulig måte får tatt ut vekstpotensialet i organisasjonen din. Du kan lese mer om våre tjenester her