Flere med Teft på Jernbanetorget

I starten av mars 2019 styrket Teft seg med to nye prosjektledere og en ny rådgiver.

Vibeke Moen kommer fra ulike roller som medierådgiver hos blant annet Re:Media, Nortura og Carat, Martine Holen tar med seg journalist og innholdserfaring fra blant annet Aller og YouWish.no, og Katrine Toven har erfaring fra flere lederroller i blant annet Schibsted, Retriever og Moods of Norway.

-Vi har en økende oppdragsmengde og så et tydelig behov for å styrke vår kapasitet og kompetanse innen rådgivning, prosjektledelse og ikke minst innholdsproduksjon for våre kunder. Katrine besvarer dette med mange års erfaring fra produktutvikling, analyse og e-commerce og blir en viktig ressurs inn mot medie- og teknologi-relaterte rekrutteringer. Vibeke har solid bakgrunn som rådgiver og prosjektleder i andre rådgivningsmiljøer og Martine har en fin erfaring fra innholdsproduksjon, markedsføring og prosjektledelse som kommer godt med når vi gjør employer branding-produksjoner for våre kunder, forteller Henrik Sandberg, daglig leder i Teft.

Teft opplever at behovet for teknologer og markedsførere til både byråene og merkevarene de jobber med har økt markant de siste årene.

-I løpet av de siste par årene ser vi en sterk endring i at også relativt tradisjonelle marketingmiljøer utvikler seg i en enda mer teknologisk og analytisk retning. Dette er en utfordring for hele bransjen siden det innebærer at vi trenger ny kompetanse som ikke tidligere var vanlig å finne i typiske marketingmiljøer. Vi snakker da om teknologer, tjenestedesignere, tung analyse-kompetanse og digitale forretningsutviklere, sier Sandberg.

Teft er opptatt av at disse kandidatene skal eksponeres for de spennende mulighetene som ligger i en moderne markedsavdeling i dag.

Med et styrket lag innen rådgivning, innholdsproduksjon og prosjektledelse er vi enda bedre rustet til å møte den stadig økende etterspørselen fra markedsavdelingene og byråene, samtidig som vi kan eksponere ettertraktede kandidater for fagmiljøer som oppleves som faglig utviklende og relevante for dem, sier Sandberg.

Les mer om oss som jobber Teft