Støtte og hjelp i ansettelsesprosessen

En ansettelsesprosess består av flere faser, og alle er avgjørende for et vellykket resultat. Normalt ber våre kunder oss om å løse prosessen fra A til Å, men noen ganger er det bare behov for hjelp i deler av prosessen. Står dere litt fast, eller rekker ikke tiden til? Vi har erfaring med å raskt involvere oss og tilføre struktur, fremdrift og energi der det trengs.

TA KONTAKT

Kommunikasjon og markedsføring som treffer spesialistene

Jakter dere på kandidater som har erfaring og kompetanse innen feltene kommunikasjon og markedsføring? Du vil nok nå ut til mange som er nysgjerrige på fagfeltet med “vanlig” annonsering på kjente stillingsportaler, men er behovet ditt mer spesifikt kan det være klokt å gå spesifikt til verks. Det kan vi hjelpe deg med.

Tilpasset kommunikasjon

Vet dere nok om hva som er driverne for de folkene som dere ser etter? Hvert år skriver og tester vi hundrevis av budskap rettet mot spesialister og ledere i byråer, hos merkevarene og mediebransjen. Vi kjenner fagspråket til spesialistene dere søker. Med effektmålinger og innsikt fra Bransjerapporten kjenner vi til hvilke knapper dere kan trykke på, og hvilke feller dere bør unngå. La oss hjelpe til med å forme og forbedre stillingsannonser, innholdsartikler og kommunikasjonen deres med kandidatmarkedet.

Unikt nettverk

Vårt nettverk og kandidatdatabase er bygget over flere tiår. Blant de 23 000 profilene finnes både erfarne bransjefolk og unge talenter. Kandidatdatabasen er et verktøy for å målrette 1:1 kommunikasjon med folk som har akkurat den erfaringen dere ser etter. Effekten av våre nyhetsbrev, mailer og direkte kontakt til nettverket vårt er vårt mest effektive kommunikasjonsverktøy. Vi er naturlig nok aktive i sosiale medier som for eksempel LinkedIn og har nettverk og kampanjedata som raskt gir rekkevidde i relevante målgrupper.

Ønsker dere å gjennomføre selve ansettelsesprosessen selv, men vil sikre at dere får med så mange relevante kandidater som mulig kan vi hjelpe dere med kommunikasjon og målrettet aktivisering i Norges største karrieredatabase for folk  med marketing- og kommunikasjonskompetanse. Ta kontakt med leder for kommunikasjon i Teft Ole Aleksander Janzso.

Teft hjelper deg med:
  • Utvikling og kvalitetssikring av stillingsannonser og innhold
  • Kanalvalg og kampanjegjennomføring
  • Nyhetsbrev til Teft sin kandidatdatabase
  • 1:1 kommunikasjon med kandidater i kandidadatabasen

Kandidathåndtering og prosjektledelse som tar vare på omdømmet

I dagens marked kan man oppleve stor pågang av nysgjerrige kandidater til kjente merkevarer og bredere roller innen markedsføring og kommunikasjon. Og hver eneste søker har en forventing til å bli behandlet profesjonelt og i henhold til søknadsfrist. Det kan ta mye tid, og stå i veien for en smidig prosess med fokus på å behandle de mest relevante kandidatene, og ansette den rette.

Vi kan hjelpe dere med å håndtere søknader i et system som ivaretar personvernet og forenkler kommunikasjon internt og eksternt. Våre prosjektledere har lang erfaring med å overholde tidsfrister, kommunisere med kandidater, skrive gode avslag og koordinere fremdrift med involverte parter i en ansettelsesprosess. Det gir dere tid til å fokusere på de rette kandidatene og samtidig være trygge på at de kandidatene som ikke får jobben beholder et godt inntrykk av dere.

Les om en av våre dyktige prosjektledere, Julie, og hennes jobb her.

Teft hjelper deg med:
  • Prosjektledelse og koordinering av kommunikasjon med søkere
  • Kandidathåndtering i henhold til GDPR
  • Overholde tidsplaner og holde kandidatene motivert
  • Ivareta deres omdømme gjennom god kommunikasjon med kandidatene
  • Håndtere og kvalitetssikre avslag

Beslutningsstøtte

Hvordan kan du bli trygg i valget av den rette kandidaten? Om man bare lar magefølelsen styre tar man bare i bruk en liten del av det som danner grunnlaget for et velfundert valg. Noen ganger er det klokt å innhente en vurdering fra en annen fagperson. Moderne tester for utvelgelse gir bidrar til et objektiv beslutningsgrunnlag, og profesjonell innhenting av referanser er en hygienefaktor. Vi har erfaring og verktøy for å bygge beslutningsgrunnlag som bidrar til å gjøre valget effektivt, tydelig og bevisst. Det er viktig i interne prosesser, når det er flere kandidater å velge mellom, eller dersom usikkerheten er stor.

Teft hjelper deg med:
  • Second opinion – intervju med kandidat(ene)
  • Tester for utvelgelse og sammenlikning av kandidater
  • Referansesjekk
  • Kandidatrapport
  • Innstilling til ansettelsesutvalg

Uansett hvor dere står i en ansettelsesprosess vil vi gjøre det vi kan for å støtte og hjelpe dere videre til ansettelse av den beste kandidaten. Ta kontakt med Eivind eller Henrik for en uforpliktende prat og noen gode råd om rekruttering av spesialister og ledere i din bransje.

TA KONTAKT