Slik løser vi kortsiktige bemanningsbehov

I Teft er vi eksperter på å finne digitale markedsførere, innholdsprodusenter, CRM-spesialister, prosjektledere, markedskonsulenter, grafiske ressurser, digitale designere og andre roller som krever høy kunnskap og operativ kompetanse. Dette gjør oss til et rekrutterings- og bemanningsmiljø som kan løse de fleste bemanningsutfordringer for byråer og markedsavdelinger. Teft Flex er byrået som hjelper til når det dukker opp midlertidige behov, enten det er for en vikar i forbindelse med kortere eller lengre permisjoner eller fravær, konsulenter for enkeltoppdrag og støtte og dyktige freelancere som kan trå til når det trengs.

Hos oss treffer du Ole og Elisabet begge er erfarne rådgivere med lang fartstid i Teft og høy kunnskap om marketingfaget. Teft sin omfattende statistikk og kunnskap om lønn og fagområder hjelper dere med å treffe rett og vårt mål er å profesjonalisere og effektivisere alle elementer av prosessen.

Tilgang på relevante kandidater

Ingen andre enn Teft løser flere oppdrag innenfor kategorien markedsføring, reklame og de tilstøtende fagområdene i vårt marked, og dette gjør at vi har profesjonalisert nettverket og kommunikasjonen med kandidatmarkedet i vår nisje. Hvert år er 5-6 000 relevante kandidater i kontakt med oss, og omtrent 20 til 30 prosent av disse er i en situasjon som gjør det mulig å raskt gå inn i en ny rolle. Det gjør at Teft Flex har tilgang på et nettverk som hele tiden fornyes, og hvor vi raskt finner kandidater med høy kompetanse og motivasjon for å jobbe med oppgaver knyttet til kommunikasjon, markedsføring og teknologien som trengs for å mestre fagfeltene.

Slik gjør vi det

Når vi får et oppdrag bruker vi kort tid på å kartlegge og kontakte de kandidatene som er tilgjengelige og avklare om de har kompetansen som vår kunde trenger. Som kunde er du involvert i å definere hva vi skal se etter og hvem av kandidatene vi har kvalifisert som du foretrekker til rollen. Vi bruker én til tre uker på å løse de fleste oppdrag og du vil bruke noen få timer på hele prosessen.

Kostnadene ved innleie av folk fra Teft Flex er knyttet til selve leien, og det påløper små eller ingen oppstartskostnader.

Vi tar gjerne en prat med deg om du har behov for hjelp i en periode. Hva trenger du, hvor lett er det å finne kompetansen og hva må du regne med å betale? -Det kan vi hjelpe deg med!

Les mer