Symbol Bransjerapporten

Bransjerapporten

Systematisk innhenting av data blant markedsførere, kommunikatører, kreative og teknologer gjennom tretten år.

Siden 2009 har vi foretatt en årlig Bransjeundersøkelse blant dem som jobber innen markedsføring, design, teknologi og kommunikasjon. Respondentene er ansatte og ledere i bransjen, og i 2022 fikk vi inn svar fra nesten to tusen respondenter.

Vi stiller fagansatte spørsmål om lønn, ambisjoner og trender. Om hvilke ledere, selskaper og merkevarer som har utmerket seg spesielt det siste året. Dette resulterer i den årlige Bransjerapporten.

Hensikten er å kartlegge lønn og drivere i bransjen. Det handler om å lage et godt og relevant verktøy for dem som jobber med ledelse og HR, som vil markedstilpasse sin organisasjon og sitt Employer Brand best mulig.

Vi kan tilby spesialtilpassede lønnsrapporter og evalueringer for din bedrift for å gi dere kunnskap om deres lønnsnivå er konkurransedyktig, kostnader knyttet til vekst eller i forbindelse med lønnsforhandlinger o.l.

Mer innsikt? Vi presenterer gjerne de siste funnene fra Bransjerapporten for din ledergruppe og/eller HR-miljø.  

Kontakt oss
Vil du ha en presentasjon av rapporten og de viktigste funnene for deg eller din ledergruppe, ta kontakt med Ole Janzso for mer informasjon.
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon