Bon Dep søker SoMe-ansvarlig

Vil du sette ditt preg på våre sosiale medier og synliggjøre våre brands og historie i utvalgte kanaler?

Norske Bon Dep er et raskt voksende selskap med anerkjente merker som KKNEKKI, Emilia, Essentials og Icons. Vårt flaggskip-merke, KKNEKKI, har fått global anerkjennelse og distribueres nå i over 40 land. I 2023 nådde vi nærmere 100 MNOK i omsetning, hvor 75% kommer fra internasjonale markeder, og vi er klare for å vokse videre. 

I rollen som vår nye SoMe-ansvarlig skal du sørge for en sterk og inspirerende digital tilstedeværelse for våre merker (primært KKNEKKI), med hovedfokus på Instagram og TikTok.

Ansvarsområder:

  • Utvikle og redigere engasjerende historier, innlegg og videoer for ulike sosiale mediekanaler, med hovedfokus på Instagram og TikTok
  • Jevnlig publisere historier og innhold på Instagram og TikTok
  • Ansvarlig for å publisere kampanjer primært på Instagram og TikTok
  • Samarbeide tett med markedsføringsteamet for å utvikle visuelt tiltalende og merkevaretilpasset innhold under fotoshoots, arrangementer, messer og andre markedsføringsinitiativer.
  • Holde deg oppdatert om nåværende trender og nye sosiale medieplattformer for å sikre at innholdet vårt forblir innovativt og relevant

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har dokumentert erfaring med profesjonell bruk av sosiale medier, med en solid og spennende portefølje med arbeid. Du har kunnskap om og interesse for å holde deg oppdatert på nye trender og nye plattformer, og du har en kreativ tankegang og lidenskap for å skape fengende og engasjerende innhold gjennom foto, video og tekst. Du har god erfaring med redigeringsprogram og verktøy som Adobe Premiere Pro, Photoshop og Illustrator (eller tilsvarende) og du har god kunnskap om hva som fenger og fungerer på Instagram, TikTok (Pinterest og YouTube)

Personlige egenskaper: 

Du er en kreativ person som trives med å jobbe selvstendig, ta initiativ og samarbeide effektivt med andre i et team. Du har et godt øye for detaljer og er kvalitetsbevisst. Du elsker å jobbe med sosiale medier, utforske nye trender og samarbeide med et team for å oppnå gode resultater.

Vi tilbyr:

Som vår nye SoMe-ansvarlig vil du bli en del av et lite dedikert team, som jobber med en raskt voksende merkevare. Vårt team består i dag av 10 dyktige personer, og vi ansetter nå også en digitaliseringsansvarlig og en CMO. Vi har hovedkontorer på Holmen i Oslo og jobber primært derfra, men i forbindelse med ulike messer som vi deltar på vil det bli noe reising. Vi håper dette er noe du syns er motiverende å få bli med på.

Hos oss vil du få konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger og en spennende rolle i et innovativt miljø og et selskap i sterk vekst. 

Hvis du er klar til å sette ditt preg på vår merkevares digitale fortelling og løfte Bon Deps tilstedeværelse på sosiale medier, vil vi gjerne høre fra deg! Send inn din CV og søknad, og gjerne også en portefølje som viser dine tidligere arbeider med sosiale medier.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon